Crematie regelen Waalwijk

0416 - 336 451 24/7 bereikbaar

Wanneer u ervoor kiest om een crematie te regelen in de regio Waalwijk dan help ik u graag bij het verzorgen van een passende locatie om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Denk hierbij niet alleen aan een locatie voor de afscheidsdienst, maar ook voor de condoleance en de koffietafel. 

Als uitvaartverzorger van Monuta Bloemendaal in Waalwijk kan ik u adviseren over de verschillende crematoria in de omgeving van Waalwijk waar u terecht kunt om een crematie te regelen. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de omgeving van Waalwijk? Neem dan gerust contact met mij op. 

In Waalwijk en omgeving vindt u onder meer de volgende crematoria:

Crematorium Maaslaanden in Nieuwkuijk

Crematorium Maaslanden beschikt over een grote en een kleine aula. De grote aula biedt plaats aan 120 gasten en heeft 300 staplaatsen. De kleine aula is geschikt voor een crematie met een kleine gezelschap, er zijn 32 zitplaatsen en 10 staplaatsen. Wilt u een crematie regelen in Crematorium Maaslanden, dan heeft u alle faciliteiten op één plek. Ook voor een koffietafel beschikt het crematorium over meerdere koffiekamers. 

Crematorium Tilburg en omstreken

Crematorium Tilburg ligt in een groene omgeving en beschikt maar liefst over vier verschillende locaties waar u afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare, afhankelijk hoe groot het gezelschap is waar u een crematie voor wilt regelen.  Aula Aurora biedt 120 zitplaatsen, aula atrium 200 zitplaatsen, Andante Café 50 zitplaatsen en Grand Café Ode 125 zitplaatsen. 

Crematorium Rosmalen

De aula van crematorium Rosmalen is een bijzondere plek om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. In de aula valt veel licht van buiten, is erg sfeervol en straalt rust uit. Er is plaats voor een afscheidsdienst voor maximaal 100 gasten. 

Crematorium Oosterhout

 Crematorium ligt in een bosrijke omgeving en vanuit de aula kijkt u uit over de mooie vijver. De aula van crematorium Oosterhout heeft 150 zitplaatsen. Bent u met een groter gezelschap, dan is de ruimte inclusief de ontvangstruimte uit te breiden naar 300 zitplaatsen. 

Wat kost het om een crematie te regelen?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van persoonlijke wensen. Kiest u voor een eenvoudige of luxe kist? Hoeveel gasten komen er tijdens de uitvaart? Wilt u een eenvoudige koffietafel, of mag dit uitgebreider zijn? Afhankelijk van uw wensen kost het regelen van een crematie al gauw tussen de € 6.500,- en € 9.000,-. 

Ik ben er voor u

Ik help u graag om een crematie te regelen. Wilt u meer weten over de locaties of de kosten voor een crematie in Waalwijk en omgeving? Uw uitvaartverzorger informeert u graag. Neem gerust contact met mij op via 0416 - 336 451.