Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0416 - 336 451

Team Monuta
Bloemendaal

Onze uitvaartverzorgers

René Groen

Via mijn vader kwam ik op mijn 17e jaar in de branche van begrafenisondernemer terecht. Ik startte als algemeen medewerker en mocht na een interne opleiding als uitvaartverzorger aan het werk in Waalwijk. Van daaruit regelde ik uitvaarten en ondersteunde ik nabestaanden in geheel Brabant. Naast Waalwijk en Tilburg, werkte ik ook in Breda en Roosendaal en later zelfs nog in Zeeland. In al die jaren deed ik als uitvaartondernemer ervaring op. Ik was teamleider van het uitvaartcentrum in Waalwijk, manager van het cluster Tilburg / Waalwijk en begeleide als praktijkopleider collega’s bij hun opleiding binnen de uitvaartbranche. Eind 2017 verdiepte ik mij als uitvaartverzorger meer in de regio Den Bosch.

Het vak sprak mij vanaf het eerste moment aan. Het is fijn dat ik als uitvaartondernemer iets voor de nabestaanden kan betekenen en hen steun kan bieden tijdens verdrietige momenten. Bij mij ligt het accent dan ook op het geven van zorg en aandacht aan de familie. Het mag hen aan niets ontbreken. Ik vind het belangrijk dat de wens van de overledene én die van de familie tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ik besef mij namelijk heel goed dat ieder mens geliefd en kostbaar is en dus alle recht heeft op een mooie uitvaart.