Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0416 - 336 451

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Waalwijk gemiddeld met een

9,2
16 beoordelingen
93% beveelt Monuta Waalwijk aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

1

Als je een dierbare een waardig afscheid wilt geven , kies dan nooit voor Monuta. Als je bij hen negatief door de kredietscore komt wordt van je verwacht nog voor de uitvaart alles te betalen. Doe je dat niet dreigen ze de overledene weg te halen en de gemeente in te schakelen. In deze onzin heb je geen zin in dags na overlijden Gelukkig heb ik een andere uitvaartverzorger gevonden die de uitvaart overgenomen heeft. Was nu €3.500 minder kwijt dan bij Monuta

Meer lezen
Peter
Kaarsheuvel
22-02-2024
10

Jij bent in rouw er is iets verschrikkelijk gebeurd in jou prive omgeving jij weet niet wat te doen jij belt met een begrafenisondernemer Monuta en dan komt de uitvaartverzorger en die neemt alles van je over. Dan komt de woorddienstbegeleider die neemt de dienst helemaal van je over ok die regelt alle zaken. Kan niets anders als lof hebben voor Monuta.

Meer lezen
Gerard
Tilburg
03-08-2023
7

De uitvaart was goed geregeld,

Meer lezen
Mjc
Rijen
02-08-2023
9

We hebben het als een grote steun ervaren ,en heel attent.

Meer lezen
J.J.M De Wit
VEGHEL
03-07-2023
10

Duidelijk hoe alles wordt geregeld.

Meer lezen
Gonny Pullens
Drunen
16-03-2023
10

Het plotseling verliezen van een dierbare naaste is een schok. Dat daarbij de uitvaart op een meer dan voortreffelijke wijze wordt voorbereid, begeleid en verzorgd geeft een goed gevoel. Ondanks de pijn die deze gebeurtenis veroorzaakt kijk ik met een heel goed gevoel terug op het afscheid nemen van mijn echtgenote.

Meer lezen
Cp
Drunen
16-02-2023
10

Zeer fijne contact persoon René Groen, volstaat zijn vak heel goed dus zijn erg blij met Monuta regio Waalwijk.

Meer lezen
Ad (contact van Merv. J. Zijlmans-Stevens)
Waspik
14-10-2022
10

Zeer goede service en begeleiding bij alle voorkomende zaken

Meer lezen
Hans Molenbrugge
Drunen
16-09-2022
10

Na het overlijden van mijn vader werd hij thuis opgehaald. Dit gebeurde op een heel mooie, respectvolle manier. Daarna hebben wij de begeleiding (door Laura) van Monuta heel erg prettig ervaren. Er was tijd genoeg om alles te bespreken en het was altijd mogelijk om tussendoor nog contact te hebben. Zij bracht ons in contact met Yvonne die de uitvaartdienst op een heel mooie manier leidde. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid.

Meer lezen
Renée
Boskoop
08-08-2022