Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta in Waalwijk.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Waalwijk. Klik hier om naar de recensiepagina te gaan. 

Ervaring was top

Mijn ervaring was TOP, alles was zeer goed geregeld. Bram en Margretta hebben hun best gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen en het ging allemaal als we gehoopt hadden.

Super geregeld

Heel warm ontvangen, alles super goed geregeld met hele lieve mensen.

Keurig

Omdat deze mensen alles keurig uitleggen, als je ze nodig hebt ze er voor je zijn, en heel netjes en behulpzaam zijn.

Goede begeleiding

Alles goed geregel door Bram en zijn team, ze zijn vriendelijke, behulpzaam, ze staan dag en nacht voor ons klaar, het is een goede organisatiestructuur. Super !!!

Vertrouwd en vriendelijk

Zijn opnieuw bij Monuta terecht gekomen nadat we al zeer tevreden waren bij de uitvaartbegeleiding bij onze moeder.De keuze was dus voor ons niet moeilijk. Betrokkenheid van zowel Bram,die alles zeer goed regelde en altijd klaar stond bij vragen van onze kant die snel werden beantwoord, als Karin die ons aanspreekpunt was op Bloemendaal, beide gaven gevoel van betrokkenheid en mee denken.

Dankbaar

De uitvaart van mijn schoonvader verliep zonder zorgen. Met al het vertrouwen dat jij ons gaf hebben wij alle aandacht kunnen richten op het afscheid nemen. Je had alles tot in de puntjes geregeld. Wat ons wat dat betreft rust gaf. En toch maar zelf als familie de kist naar binnen begeleiden was geen enkel probleem. Je stond daar waar je nodig was. Dankzij jou Bram kunnen we terugkijken op een waardig afscheid nemen van ons lieve vadertje. Dankjewel voor alles!!!

Fijn

We hadden een hele fijne uitvaartondernemer

Fijne samenwerking

Het was een fijne samenwerking.

Goede adviezen

We zijn goed geadviseerd en konden veel zelf doen.

Alles volgens afspraak

Regie bleef bij ons als familie. Alle gemaakte afspraken werden keurig nagekomen.