Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0416 - 336 451

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Waalwijk gemiddeld met een

10
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta Waalwijk aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zeer fijne contact persoon René Groen, volstaat zijn vak heel goed dus zijn erg blij met Monuta regio Waalwijk.

Meer lezen
Ad (contact van Merv. J. Zijlmans-Stevens)
Waspik
14-10-2022
10

Zeer goede service en begeleiding bij alle voorkomende zaken

Meer lezen
Hans Molenbrugge
Drunen
16-09-2022
10

Na het overlijden van mijn vader werd hij thuis opgehaald. Dit gebeurde op een heel mooie, respectvolle manier. Daarna hebben wij de begeleiding (door Laura) van Monuta heel erg prettig ervaren. Er was tijd genoeg om alles te bespreken en het was altijd mogelijk om tussendoor nog contact te hebben. Zij bracht ons in contact met Yvonne die de uitvaartdienst op een heel mooie manier leidde. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid.

Meer lezen
Renée
Boskoop
08-08-2022
10

Ik ben goed geholpen door René en Sander van monuta. Alles goed uitgelegd steeds contact gehouden ook na de uitvaart van me zus.

Meer lezen
Lia oomis
Tilburg
05-07-2022
10

Fijne mensen om contact mee te hebben als er iets veranderd moet worden word het meteen gedaan je kunt altijd vragen stellen je word vriendelijk te woord gestaan

Meer lezen
Janny
Waalwijk
02-02-2022
10

Duidelijke uitleg, ondersteuning bij de keuzes die je moet maken in een moeilijke periode. Zeer respectvol omgegaan met mijn overleden man. Alles prima geregeld in het crematorium.

Meer lezen
Elly van de Wouw
Tilburg
17-11-2021
10

In de moeilijke tijd krijgt Monuta het voor elkaar om onbezorgd afscheid te nemen van je dierbare

Meer lezen
heer Fred
Vlijmen
24-03-2021
10

Wij hebben een goed ervaring gehad met de medewerkers van Monuta. Zij hebben ons heel goed opgevangen en gesteund waar nodig met het overlijden van onze dochter.

Meer lezen
Toon en Marlies
Baarle Nassau
15-03-2021
10

Mijn moeder overleed en ik moest Monuta bellen... Wat kon ik mijn verhaal kwijt aan de telefoon, een luisterend oor, zo fijn was dat. Met het regelen van de crematie moest ik dingen beslissen en regelen maar René Groen van Monuta nam alle tijd en hielp mij er doorheen. Vaak telefonisch contact en als ik hem nodig was kon ik bellen, hij pakte altijd meteen de telefoon op. Ik vroeg de meest gekke dingen waarschijnlijk maar hij gaf overal antwoord op en stelde me gerust. Of als ik weer iets moest wijzigen. Het huis van Afscheid was prachtig en op de crematie kwam alles tot werkelijkheid wat ik had geregeld, het mooie gedicht van Monuta en de complimenten die ik kreeg voor mijn mooie speech aan mijn moeder. Het was een prachtig afscheid voor mijn moeder ik bedank Monuta vooral René Groen voor de goede zorgen en de fijne telefoontjes en gesprekken! Als ik hem nodig had dan was hij er voor mij. Ook namens mijn zus in Assendelft Bedankt!!

Meer lezen
Sandra Beumer
Breda
20-01-2021