Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0416 - 336 451

Uitvaartcentrum in Waalwijk

U kunt in ons uitvaartcentrum terecht om uw dierbare op te baren, een afscheid te verzorgen en na afloop van de plechtigheid een samenkomst te houden voor alle belangstellenden. Ook vindt u in ons uitvaartcentrum in Waalwijk een volledig ingerichte verzorgingsruimte. Steeds vaker willen nabestaanden graag helpen bij de laatste verzorging van een overleden dierbare. Bij ons is dit ook mogelijk. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van nabestaanden bij het verzorgen en kleden van hun overleden dierbare. Uiteraard bepaalt u zelf of en in hoeverre u hierbij wilt helpen. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Bloemendaal Waalwijk gebouw
Image
Ontvangstruimte uitvaartcentrum Bloemendaal Waalwijk

Uitvaartcentrum Monuta Waalwijk

Het uitvaartcentrum van Monuta in Waalwijk ligt naast de algemene begraafplaats. Het uitvaartcentrum heeft een moderne uitstraling en is strak ingericht. De locatie ligt in een groene en rustige omgeving, met voldoende parkeergelegenheid. Het gebouw is zeer rolstoelvriendelijk.

0416 - 336 451
Image
Aula uitvaartcentrum Bloemendaal Waalwijk
Image
Aula uitvaartcentrum Bloemendaal Waalwijk

Aula

In de ruime aula van ons uitvaartcentrum kunt u terecht voor het organiseren van een afscheidsdienst, koffietafel en condoleance. De aula biedt ruimte aan 120 zitplaatsen en 80 staanplaatsen. Er is een geluidsinstallatie aanwezig waarop de door uzelf uitgekozen muziek afgespeeld kan worden.. Tijdens de dienst kunt u ook gebruikmaken van de beamer voor het tonen van foto’s en/of video’s.

0416 - 336 451
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Bloemendaal Waalwijk
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Bloemendaal Waalwijk

Opbaarkamer en 24-uurskamer

In ons uitvaartcentrum in Waalwijk kunt u uw dierbare opbaren in een traditionele rouwkamer of in een 24-uurskamer. Rouwbezoeken in de traditionele kamer van ons uitvaartcentrum in Waalwijk, stemmen wij af in overleg met de nabestaanden. Dit zijn individuele afspraken, zodat op hetzelfde tijdstip nooit bezoeken voor meerdere families tegelijk plaatsvinden. Wilt u op elk gewenst moment van de dag uw dierbare kunnen bezoeken? In Waalwijk beschikken wij over twee 24-uurskamers. Met een eigen sleutel heeft u 24 uur per dag toegang tot de rouwkamer. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment toegang tot het uitvaartcentrum heeft. U kunt uw overleden dierbare zo vaak en zo lang als u wilt bezoeken. Omdat u een eigen sleutel heeft, bent u de enige die toegang heeft tot de kamer. In de 24-uurskamer van ons uitvaartcentrum heeft u de mogelijkheid om de kamer op een persoonlijke manier in te richten. Denk aan het neerzetten van foto’s, kaarten, bloemen of andere persoonlijke spullen van uw overleden dierbare waar u mooie en bijzondere herinneringen aan heeft. U heeft ook de beschikken over een eigen keuken en toilet.

0416 - 336 451
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Bloemendaal Waalwijk
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Bloemendaal Waalwijk

Koffiekamer

Na afloop van de plechtigheid, delen wij de ruimte van de aula zo in dat u deze kunt gebruiken als koffiekamer. Daarbij is wat de catering betreft veel mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om meer informatie te krijgen over de catering in ons uitvaartcentrum te Waalwijk.

0416 - 336 451