Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0416 - 336 451

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 16 beoordelingen.
93% beveelt ons aan.

Peter
22-02-2024

Als je een dierbare een waardig afscheid wilt geven , kies dan nooit voor Monuta. Als je bij hen negatief door de kredietscore komt wordt van je verwacht nog voor de uitvaart alles te betalen. Doe je dat niet dreigen ze de overledene weg te halen en de gemeente in te schakelen. In deze onzin heb je geen zin in dags na overlijden Gelukkig heb ik een andere uitvaartverzorger gevonden die de uitvaart overgenomen heeft. Was nu €3.500 minder kwijt dan bij Monuta

Lees meer

Gerard
03-08-2023

Jij bent in rouw er is iets verschrikkelijk gebeurd in jou prive omgeving jij weet niet wat te doen jij belt met een begrafenisondernemer Monuta en dan komt de uitvaartverzorger en die neemt alles van je over. Dan komt de woorddienstbegeleider die neemt de dienst helemaal van je over ok die regelt alle zaken. Kan niets anders als lof hebben voor Monuta.

Lees meer

Mjc
02-08-2023

De uitvaart was goed geregeld,

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Waalwijk

Vanaf het moment van het melden van het overlijden tot na de uitvaart, staat Monuta in Waalwijk voor u klaar. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt voor vragen en advies. Doordat wij uit de omgeving van Waalwijk komen, kennen wij de regio goed en weten we wat er mogelijk is om een passende uitvaart te verzorgen. En of u nu kiest voor een begrafenis of crematie, wij luisteren naar uw wensen. We vinden het namelijk belangrijk dat een uitvaart perfect geregeld is. U moet terug kunnen kijken op een warm en mooi afscheid. Dit bereiken wij door vertrouwen te krijgen, te geven en goed te luisteren naar uw wensen. Ook proberen wij altijd net dat beetje extra te doen. 
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Bloemendaal Waalwijk pand
Uitvaartcentrum Monuta in Waalwijk
Bloemendaalweg 38
5143 NB Waalwijk
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Uitvaartverzorger Rene Groen
Uitvaartverzorger

René

Groen

Lees meer over René

Image
Laura Zwijgers
Uitvaartverzorger

Laura

Zwijgers

Lees meer over Laura

Image
Uitvaartcentrum Bloemendaal Waalwijk gebouw

Uitvaartcentrum Monuta in Waalwijk

Het uitvaartcentrum van Monuta in Waalwijk heeft een moderne uitstraling. Het uitvaartcentrum is zo ingericht dat het u  een ruimtelijk gevoel geeft. De groene omgeving waarin het uitvaartcentrum ligt, straalt rust uit. U kunt in het uitvaartcentrum terecht voor alles  rondom de uitvaart van uw dierbare. Van opbaren tot een afscheidsplechtigheid en een koffietafel na afloop. Zo kunt u alles op dezelfde locatie laten plaatsvinden, maar is het uiteraard ook mogelijk om alleen een deel van de uitvaart in het uitvaartcentrum van Monuta in Waalwijk plaats te laten vinden.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Waalwijk?
U kunt terecht bij Monuta in Waalwijk voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg en Heusden.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Waalwijk, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Waalwijk een eigen uitvaartcentrum. U kunt hier afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Dit kan in één van onze traditionele rouwkamers of in een 24-uurskamer. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Van een condoleance tot een afscheidsplechtigheid en een nazit met bijvoorbeeld een koffietafel, high tea of borrel met hapjes.