Waarom Monuta Waalwijk?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorger is oprecht betrokken
  • De afspraken die ik met u maak zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,2
Gebaseerd op 83 recensies

Voor een passende uitvaart in Waalwijk 

Vanaf het moment van het melden van het overlijden tot na de uitvaart, sta ik als uitvaartverzorger van Monuta in Waalwijk voor u klaar en ben ik uw vaste aanspreekpunt voor vragen en advies. Ik kom zelf uit de omgeving van Waalwijk. Hierdoor ken ik de regio goed en weet welke mogelijkheden er zijn om een passende uitvaart te verzorgen.  

Ik luister naar uw wensen

Als uitvaartverzorger van Monuta in Waalwijk vind ik het belangrijk dat een uitvaart perfect geregeld wordt. U moet terug kunnen kijken op een warm en mooi afscheid. Door vertrouwen te krijgen, te geven en goed te luisteren naar uw wensen, probeer ik altijd net dat beetje extra te doen. Uiteraard krijgt u ook alle ruimte om zelf invulling te geven aan het afscheid. 

Ons uitvaartcentrum in Waalwijk

Wanneer Monuta in Waalwijk de uitvaart van uw overleden dierbare mag verzorgen, kunt u in ons uitvaartcentrum van Monuta in Waalwijk terecht voor de afscheidsplechtigheid, koffietafel en condoleance. Het pand ligt in een rustige en groene omgeving. 

Opbaren in onze 24-uurskamer?

Bij Monuta in Waalwijk heeft u de mogelijkheid om te kiezen om uw overleden dierbare te laten opbaren in één van onze drie traditionele rouwkamers. Het bezoeken van uw overleden dierbare wordt dan in overleg afgesproken. Wilt u op elk gewenst moment van de dag uw dierbare kunnen bezoeken? In Waalwijk beschikt Monuta over twee 24-uurskamers. Met een eigen sleutel heeft u 24 uur per dag toegang tot de rouwkamer, die u ook met persoonlijke spullen kunt inrichten.  

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Waalwijk

Ik ben er wanneer u ons nodig heeft. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Waalwijk. Bij een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 0416 - 336 451.