Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0416 - 336 451
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Bloemendaal gemiddeld met een 10

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 4 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Waalwijk

Vanaf het moment van het melden van het overlijden tot na de uitvaart, staat Monuta in Waalwijk voor u klaar. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt voor vragen en advies. Doordat wij uit de omgeving van Waalwijk komen, kennen wij de regio goed en weten we wat er mogelijk is om een passende uitvaart te verzorgen. En of u nu kiest voor een begrafenis of crematie, wij luisteren naar uw wensen. We vinden het namelijk belangrijk dat een uitvaart perfect geregeld is. U moet terug kunnen kijken op een warm en mooi afscheid. Dit bereiken wij door vertrouwen te krijgen, te geven en goed te luisteren naar uw wensen. Ook proberen wij altijd net dat beetje extra te doen. 
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Bloemendaal Waalwijk pand
Uitvaartcentrum Monuta in Waalwijk
Bloemendaalweg 38
5143 NB Waalwijk
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
waalwijk-uitvaartverzorger-rene-groen
Uitvaartverzorger

René

Groen

Lees meer over René
Image
Monuta Bloemendaal Waalwijk

Uitvaartcentrum Monuta in Waalwijk

Het uitvaartcentrum van Monuta in Waalwijk heeft een moderne uitstraling. Het uitvaartcentrum is zo ingericht dat het u  een ruimtelijk gevoel geeft. De groene omgeving waarin het uitvaartcentrum ligt, straalt rust uit. U kunt in het uitvaartcentrum terecht voor alles  rondom de uitvaart van uw dierbare. Van opbaren tot een afscheidsplechtigheid en een koffietafel na afloop. Zo kunt u alles op dezelfde locatie laten plaatsvinden, maar is het uiteraard ook mogelijk om alleen een deel van de uitvaart in het uitvaartcentrum van Monuta in Waalwijk plaats te laten vinden.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Waalwijk?
U kunt terecht bij Monuta in Waalwijk voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg en Heusden.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Waalwijk, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Waalwijk een eigen uitvaartcentrum. U kunt hier afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Dit kan in één van onze traditionele rouwkamers of in een 24-uurskamer. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Van een condoleance tot een afscheidsplechtigheid en een nazit met bijvoorbeeld een koffietafel, high tea of borrel met hapjes.