Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0416 - 336 451

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Waalwijk

U kunt in Waalwijk en omgeving kiezen voor verschillende begraafplaatsen. Wij regelen voor u een begrafenis waar u wilt. De grootste begraafplaats in Waalwijk, de algemene Begraafplaats, ligt naast ons uitvaartcentrum. Op deze begraafplaats, gelegen in het groen, ervaart u de rust die de omgeving uitstraalt. Ook kunt u kiezen voor de begraafplaats van de protestantse gemeente Waalwijk. Deze ligt aan het wandelpark en bereikt u door onder het ‘beukenlaantje’ door te lopen. Een relatief kleine begraafplaats is de St Jan in Waalwijk. Deze ligt naast de Sint Janskerk, in het hart van Waalwijk.

0416 - 336 451
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Waalwijk

Wanneer u ervoor kiest om een crematie te regelen in de regio Waalwijk, dan helpen wij u graag bij het verzorgen van een passende locatie om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Denk hierbij aan een locatie voor de afscheidsdienst, maar ook voor de condoleance en de koffietafel. Wij kunnen u adviseren over de verschillende crematoria in de omgeving van Waalwijk waar u terecht kunt om een crematie te regelen. Monuta heeft zelf in Waalwijk ook een uitvaartcentrum waar u een afscheidsdienst, condoleance en koffietafel kunt houden.

0416 - 336 451
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg en Heusden? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0416 - 336 451