Uitvaart regelen Waalwijk

0416 - 336 451 24/7 bereikbaar

In de dagen na het overlijden van een dierbare wilt u waarschijnlijk met familie en naasten samenzijn. Toch moet er ook tijd worden gemaakt om een uitvaart te regelen.  Als uitvaartverzorger van Monuta Bloemendaal in Waalwijk neem ik graag de praktische zaken uit handen. 

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan de koffietafel, maar ook de locatie van de afscheidsdienst. Ik sta voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen. Monuta in Waalwijk verzorgt een begrafenis of crematie voor iedereen. Met of zonder verzekering. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart in Waalwijk en omgeving? Neem dan gerust contact met mij op via 0416 - 336 451

Thuisopbaring

Wanneer ik bij u kom om de uitvaart van uw overleden dierbare te regelen, vraag ik ook of u ervoor kiest om uw dierbare op te baren. Als u dit wilt, kunt u ervoor kiezen om uw overleden dierbare thuis op te baren. Zo blijft uw dierbare in een voor u vertrouwde omgeving en kunt u thuis bij uw dierbare zijn. Dagelijks kom ik bij u langs om te kijken of alles goed gaat. 

Een 24-uurskamer in ons uitvaartcentrum in Waalwijk

Wilt u wel de mogelijkheid hebben om op elk gewenst moment van de dag bij uw overleden dierbare te kunnen zijn, maar niet wilt kiezen voor een thuisopbaring of de mogelijkheid niet heeft, dan kunt u kiezen voor één van de 24-uurskamers van het uitvaartcentrum van Monuta in Waalwijk. Met een eigen sleutel heeft u 24 uur per dag toegang tot de rouwkamer die u met persoonlijke spullen kunt inrichten. 

Samen regelen we een mooie en waardige uitvaart

Monuta werkt nauw samen met plaatselijke ondernemers in Waalwijk. Daarom ben ik als uitvaartverzorger van Monuta in Waalwijk zeer flexibel als het gaat om locaties waar u afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Ik zal er samen met u alles aan doen om een mooie en waardige uitvaart te regelen waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Heeft u nog vragen over het regelen van een uitvaart in Waalwijk?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Waalwijk? Dan help ik u graag verder. Ik kan een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Waalwijk en omgeving.  

 

Waarom Monuta Waalwijk?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorger is oprecht betrokken
  • De afspraken die ik met u maak zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Heusden Gem Heusden