Uitvaartcentrum Waalwijk

0416 - 336 451 24/7 bereikbaar

Het uitvaartcentrum van Monuta Bloemendaal in Waalwijk bevindt zich aan de Bloemendaalweg 38 in Waalwijk en is gelegen naast de algemene begraafplaats Bloemendaal. Het uitvaartcentrum heeft een moderne uitstraling en is strak ingericht. De locatie ligt in een groene en rustige omgeving, er is voldoende parkeergelegenheid en het gebouw is zeer rolstoelvriendelijk.

Rouwkamer

In ons uitvaartcentrum van Monuta in Waalwijk hebben we drie rouwkamers. U kunt kiezen uit een traditionele rouwkamer en een 24-uurskamer. Rouwbezoeken in de traditionele kamer van ons uitvaartcentrum worden in overleg met de nabestaanden afgesproken. Dit zijn individuele afspraken, zodat op hetzelfde tijdstip nooit bezoeken voor meerdere families tegelijk plaatsvinden. 

24-uurskamers

Het uitvaartcentrum van Monuta in Waalwijk heeft twee 24-uurskamers met een eigen toegang tot de rouwkamer. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment toegang tot het uitvaartcentrum heeft. U kunt uw overleden dierbare zo vaak en zo langs als u wilt bezoeken. Omdat u een eigen sleutel heeft, bent u de enige die toegang heeft tot de kamer. In de 24-uurskamer van ons uitvaartcentrum heeft u de mogelijkheid om de kamer op een persoonlijke manier in te richten. Denk aan het neerzetten van foto’s, kaarten, bloemen of andere persoonlijke spullen van uw overleden dierbare waar u mooie en bijzondere herinneringen aan heeft. Naar de 24-uurskamer is ook een eigen keuken en toilet beschikbaar.

Aula

In de ruime aula van ons uitvaartcentrum kunt u terecht voor het organiseren van een afscheidsdienst, koffietafel en condoleance. De aula biedt ruimte aan 120 zitplaatsen en 80 staanplaatsen. Er is een geluidsinstallatie aanwezig. Tijdens de dienst kan er gebruik gemaakt worden van een beamer voor het tonen van foto’s en/of video’s. 

Cateringmogelijkheden

Er is uiteraard veel mogelijk wat betreft de catering. Zowel een eenvoudige als uitgebreide koffietafel. Bespreek gerust de mogelijkheden.     

Laatste verzorging

U vindt in ons uitvaartcentrum een volledig ingerichte verzorgingsruimte. Steeds vaker willen nabestaanden graag helpen bij de laatste verzorging van een overleden dierbare. Dit kan helpen bij het verwerken van het verlies. De uitvaartverzorger van Monuta in Waalwijk heeft veel ervaring in het begeleiden van nabestaanden bij het verzorgen en kleden van overledenen. Uiteraard bepaalt u zelf of en in hoeverre u hierbij wilt helpen. 

Een afscheidsdienst op elke gewenste locatie

Monuta in Waalwijk biedt de mogelijkheid om de dienst, koffietafel of condoleance op elke gewenste locatie te houden. U bent niet gebonden aan een locatie. Een andere locatie dan het uitvaartcentrum kan troost bieden wanneer u fijne herinneringen aan deze locatie heeft of als dit een plek is waar uw overleden dierbare juist graag kwam. Een aantal voorbeelden van andere locaties dan een uitvaartcentrum zijn:

 • Sint Antoniuskerk: een moderne kerk in Waalwijk
 • Sint-Janskerk: een rooms katholieke kerk in het centrum van Waalwijk
 • Sint Jans Onthoofding: een karakteristieke kerk in Loon op Zand
 • Lambertuskerk in Raamsdonk
 • De Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek
 • Restaurant de Roestelberg: in de natuur en aan de voet van de Loonse en Drunense duinen gelegen

U bent van harte welkom in ons uitvaartcentrum in Waalwijk

Wilt u meer weten over het uitvaartcentrum in Waalwijk of de mogelijkheden voor een andere locatie? Wij helpen u graag om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaart. Neem gerust contact met ons op via 0416 - 336 451.

Waarom Monuta Waalwijk?

 • Uw wensen staan centraal
 • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
 • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
 • Onze uitvaartverzorger is oprecht betrokken
 • De afspraken die ik met u maak zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Heusden Gem Heusden