Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 023 05 50

Recente beoordelingen

9,9

Gebaseerd op 19 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Chantal
28-03-2023

Mijn/onze ervaring met Roel is heel goed. Een fijne en rustige man die goed heeft geluisterd naar onze wensen en perfect heeft meegedacht. Wij hadden geen betere begrafenisondernemer kunnen krijgen. Helaas gaat hij nu weg bij monuta maar ik zou hem zeker aanvragen als ik de kans zou krijgen!!

Lees meer

Erwin
08-11-2022

goede ervaring gehad toen onze moeder overleed dus toen onze vader overleed Monuta gebeld en het doorgegeven van het verlies ben daar na terug gebeld door Jade Schuurman die de volgende dag langs kwam om alles door te nemen, was een begripvolle en aardige dame en heeft alles goed geregeld.

Lees meer

Anna
13-10-2022

Mijn man is 6 weken geleden overleden dus moesten we op zoek naar een uitvaartleider .we kwamen uit bij Roel van der Wielen een betere konden wij niet vinden wat een geweldige man .Hij gaf ons ruimte en ideeën aan .Wij hebben gekozen voor een huiskamer uitvaart . De kleinkinderen hebben tekeningen op de kist gemaakt en vrienden en familie hebben allemaal iets op de kist geschreven .toen mijn man werd opgehaald stond iedereen langs de kant van de weg en werd mijn man onder luid applaus weg gereden ! Het was een mooi en waardig afscheid . Roel bedankt .

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Zaanstad

Monuta in Zaanstad maakt een afscheid met een goed gevoel mogelijk door u alle rust en ruimte te geven die u nodig heeft. Met warmte en betrokkenheid zorgen ze samen met u voor een passende uitvaart. Een afscheid waarin u uw dierbare herkent en waar u zelf met een goed gevoel op terug kijkt. En bij een uitvaart kan vaak meer dan u denkt. Onze uitvaartverzorgers kennen de mogelijkheden in de regio en staan u bij om de juiste keuzes te maken. Neemt u gerust contact met u op als u een uitvaart wilt regelen of kennis wilt maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Jade Schuurman
Monuta Jade Schuurman
Sneeuwvlok 6A
1567 BL Assendelft
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Jade Schuurman
Uitvaartverzorger

Jade

Schuurman

Lees meer over Jade

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Welke Monuta uitvaartverzorgers vind ik in de regio Zaanstad?
In de omgeving Zaanstad kunt u terecht bij Monuta Jade Schuurman.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Zaanstad?
U kunt terecht bij Monuta Zaanstad voor het regelen van een uitvaart in de Zaanstreek, Zaandam en Oostzaan.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.