Monuta verrast deze Kerst drie personen met een kerststuk!

Ken jij iemand in je familie- of vriendenkring die een dierbare is verloren? Graag willen wij hierbij stilstaan in deze donkere dagen voor Kerst en de nabestaande(n) een hart onder de riem steken. Daarom verrast Monuta namens jou een persoon en/of gezin met een speciaal Kerststuk. Dit doen wij in samenwerking met Flora Bloemisten.

Hoe werkt het?

Wil jij iemand, die een dierbare is verloren, een hart onder de riem steken en met Kerst verrassen? Geef dan uiterlijk dinsdag 17 december vóór 17.00 uur in een reactie onder het bericht op Facebook: IK LOOT MEE en like onze pagina. Zet er niet bij voor wie het bedoeld is, dan blijft het een verrassing.

Donderdag 19 december maken wij op Facebook bekend wie is uitgeloot. Dus wie wij namens jou mogen verrassen. Wij zullen via een persoonlijk bericht contact met jou opnemen en horen dan graag waar wij namens jou een Kerststuk mogen bezorgen. Houd je Messenger op de woensdag 18 december tussen 16.00 en 18.00 uur in de gaten. Als je niet voor 18.00 uur hebt gereageerd, dan benaderen we de volgende belangstellende.

Let op, woont de ontvanger buiten Zwolle dan kun je het Kerststuk ophalen bij Monuta aan de Boeierweg 13 te Zwolle.

 

Warme groet,

Margriet Krook, Elise Weda en Robert Schepers

Uitvaartbegeleiders Monuta Zwolle