Begrafenis regelen

begrafenis regelen zwolle
038 - 42 11 933 24/7 bereikbaar

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? In het geval van begraven is het voor veel nabestaanden een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Wij helpen u met een passende begrafenis regelen in Zwolle. Zo gaan wij bijvoorbeeld mee een graf uitzoeken in Zwolle, als u dat prettig vindt.

Begraafplaats Bergklooster

In een bosrijke omgeving, vlak bij de Agnietenberg, ligt begraafplaats Bergklooster aan de rand van Zwolle. Wanneer wij een begrafenis regelen in Zwolle maken we het meest gebruik van begraafplaats Bergklooster. Een begraafplaats met een open karakter, waar de graven aansluitend naast en tegenover elkaar liggen.

Begraafplaats Kranenburg

Begraafplaats Kranenburg ligt op het terrein van uitvaartcentrum en crematorium Kranenburg. Het heeft een park- en bosgedeelte, en kent ook bovengrondse graven, als een van de weinige begraafplaatsen in Nederland. Er zijn aparte gedeeltes voor islamitische en Chinese graven.

Particulier graf: voor een eigen plek

Wanneer u bezig bent met het regelen van begrafenis in Zwolle, kunt u o.a. kiezen voor een particulier graf. U kunt deze plek vooraf uitkiezen en reserveren. Afhankelijk van de begraafplaats en de locatie biedt het grafruimte aan een of meerdere personen. Grafrechten koopt u voor een bepaalde periode af. Hiervoor hanteert iedere begraafplaats eigen tarieven en voorwaarden.

Algemeen graf: een gedeelde plek

Wanneer u de kosten voor de begrafenis in Zwolle laag wilt houden, dan is een algemeen graf een optie. In een algemeen graf liggen drie of vier personen bij elkaar in één graf. Deze personen worden begraven op volgorde van overlijden en zijn doorgaans geen familie van elkaar. U krijgt van de begraafplaats een plek toegewezen. Algemene graven mogen na tien jaar geruimd worden. Uw uitvaartverzorger kan u meer vertellen over een algemeen graf.

Over de kosten voor een begrafenis

Wij zijn transparant over de kosten voor een begrafenis in Zwolle. Het is goed om te weten waar u aan toe bent. Daarom maken we altijd een begroting voor u en spreken we alles goed met u door. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. De kosten voor een begrafenis in Zwolle hoeven niet hoger te zijn dan van een crematie. De tarieven van begraafplaatsen verschillen onderling. Wilt u weten wat de kosten voor een graf zijn in de regio Zwolle? Maak dan gebruik van de Monuta grafkostenmeter. Hiermee vraagt u kosten voor een graf in Zwolle en andere gemeenten op.

Wij zijn er voor u

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. De medewerkers van Monuta Zwolle willen u graag helpen. Wij weten wat er mogelijk is in de regio. Maak een afspraak met een van onze uitvaartverzorgers of neem telefonisch contact met ons op via 038 - 42 11 933 of per mail via zwolle@monuta.nl.

Waarom Monuta Zwolle?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zwolle