Crematie regelen

Crematie regelen zwolle
038 - 42 11 933 24/7 bereikbaar

Het merendeel van de mensen in Zwolle en omgeving verkiest een crematie boven een begrafenis. Als het om een crematie in Zwolle gaat regelen wij alles. Wij kijken voor u wat er binnen de polis past, maar ook wat er in het budget past als de overledene niet verzekerd was. Bij ons wordt u geïnformeerd over de crematiemogelijkheden in de regio Zwolle en de kosten van een crematie.

Crematorium Kranenburg

Bij het regelen van een uitvaart en crematie in Zwolle gaan wij naar crematorium Kranenburg. Hier neemt u op een rustige, bosrijke locatie van een voormalig landgoed, afscheid van uw dierbare. In de aula, die u geheel naar eigen wens en inzicht mag aankleden, is plek voor ruim vierhonderd mensen. Voordat de dienst begint kunt u een moment van rust nemen in de familiekamer.

Muziek- en geluidsinstallatie

Het crematorium beschikt over een professionele muziekstudio en zeer uitgebreide collectie aan muziek; onder andere kerkelijke muziek, klassiek, jazz, koormuziek en uiteraard (Nederlandstalige) popmuziek. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens de plechtigheid live muziek ten gehore te (laten) brengen met behulp van de aanwezige piano en het elektronisch orgel. Om de plechtigheid later nog eens te luisteren is het mogelijk om de gehele plechtigheid op te nemen op CD, muziekcassette, DVD of video.

Catering

De cateringmogelijkheden van het crematorium zijn uitgebreid. Wanneer u een crematie gaat regelen bij het crematorium in Zwolle heeft u naast een kopje koffie met koek of cake de keuze uit een verscheidenheid aan hapjes en drankjes. De professionele keuken is toegerust op grote gezelschappen en op speciale culinaire wensen. Van luxe mini-broodjes met gerookte zalm, een kop soep of een compleet buffet.

Urn of assieraad

Nadat de kosten van de crematie in Zwolle betaald zijn, heeft u misschien vanuit de polis wat geld over. Een mooie besteding van het geld is dan een urn of een assieraad. Met een urn bewaart u de as thuis of op een door u gekozen plek. Hierdoor is uw overleden dierbare toch tastbaar dichtbij. In de online winkel van Monuta, Uitvaartwinkel.nl, vindt u diverse opties voor urnen en assieraden in verschillende prijsklassen. Met een assieraad heeft u uw dierbare altijd bij u. Eventueel kunnen meerdere nabestaanden in een urn of assieraad een beetje as bewaren van de overledene.

Over de kosten voor een crematie

De kosten van een crematie in Zwolle liggen gemiddeld tussen de €4.000 en €9.000. Dit is afhankelijk van uw wensen. Laat onze uitvaartverzorgers u helpen om een crematie te regelen in Zwolle, die past bij uw budget voor de kosten van de crematie. Wij geven u binnen 24 uur een overzichtelijke kostenbegroting.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij denken graag met u mee over de diverse opties voor asbestemming of de kosten van een crematie. Bel voor meer informatie of vrijblijvend advies naar onze uitvaartverzorgers via: 038 - 42 11 933 of mail naar zwolle@monuta.nl.

“Het gehele proces was empathisch, lief, sturend waar nodig. Het belangrijkste voor ons was dat wij de regie hadden en daarmee alle ruimte voor eigen inbreng. Het liep aan alle kanten perfect en wij hebben niets gemist.” - Mevrouw Kraijer-Rothuijsen

Waarom Monuta Zwolle?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zwolle