Uitvaart op locatie

Wanneer u een uitvaart gaat regelen in Zwolle en omgeving, biedt een uitvaartcentrum zoals Kranenburg ruime mogelijkheden voor de uitvaartdienst. Maar een uitvaartdienst op een andere locatie in Zwolle dan in het uitvaartcentrum is ook mogelijk. Deel uw wensen met ons, en wij onderzoeken de mogelijkheden voor u. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van locaties wij waar uitvaartdiensten in Zwolle verzorgen, anders dan in het uitvaartcentrum.

Afscheidsdienst in een kerk

Wij verzorgen in elke kerk van uw voorkeur een uitvaartdienst. Kerken waar wij geregeld  komen zijn: de Zuiderhof, Koningskerk, Sionskerk, Opstandingskerk en de Plantagekerk in Zwolle. In het Hoofdhof in Berkum vindt u veel ruimte voor grote gezelschap. U heeft hier beschikking tot een orgel en een piano. Het is mogelijk om opnames te maken van de dienst en de dienst via een livestream op internet mee te kijken. Ideaal is dat deze kerk zich dicht bij begraafplaatsen bevindt. Een moderne kerk die ook haar deuren openstelt voor diensten met een humanistisch karakter en niet-christelijke uitvaarten.

In de karakteristieke Oosterkerk aan de Turfmarkt in Zwolle vindt u een mooie, intieme sfeer. Er is ruimte voor grote gezelschappen van 300 tot 400 mensen, maar er zijn ook kleinere zalen, voor een kleiner gezelschap.

Afscheidsdienst in Hof van Kranenburg

Voor een niet-kerkelijke uitvaart buiten een uitvaartcentrum zoeken wij een gelegenheid die voldoet aan uw wensen. Bijvoorbeeld Hof van Kranenburg: een sfeervolle locatie, in een karakteristiek gebouw met aula. Hof van Kranenburg bevindt zich op landgoed Kranenburg, waardoor u te voet naar de begraafplaatsen Bergklooster en Kranenburg en crematorium Kranenburg kunt. Er is een orgel aanwezig en mogelijkheden voor een beeldpresentatie.

Condoleance in een (horeca)gelegenheid

De Agnietenberg

In De Agnietenberg zijn verschillende ruimten beschikbaar voor een informeel samenzijn na afloop van de plechtigheid: de hoeve, het theehuis en de wintertuin. U bent hier niet aan (strikte) tijd gebonden en de cateringfaciliteiten zijn uitgebreid. Begraafplaats Bergklooster bevindt zich tegenover De Agnietenberg.

Urbana en Het Engelse Werk

Veel Zwollenaren zijn bekend met Urbana en Het Engelse Werk. Het voordeel van deze gelegenheden in Zwolle boven een uitvaartcentrum, is dat u op een neutrale, minder beladen locatie bent, en u van uitgebreide cateringfaciliteiten gebruik kunt maken. Urbana is makkelijk bereikbaar vanaf de begraafplaats en uitvalswegen, en er is voldoende parkeerplaats. In Het Engelse Werk in Zwolle-Zuid bevindt u zich in een prachtige, natuurrijke omgeving bij de IJssel.

Waarom Monuta Zwolle?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zwolle