Uitvaartcentrum Kranenburg

038 - 42 11 933 24/7 bereikbaar

Afscheidsdienst in uitvaartcentrum Kranenburg

Wanneer de uitvaart op Kranenburg of Bergklooster plaatsvindt, kunt u ervoor kiezen om de afscheidsdienst in uitvaartcentrum Kranenburg te houden. De afscheidsdienst kan naar eigen wens ingevuld worden. Wanneer u kiest voor een religieuze plechtigheid, kan er gebruik gemaakt worden van het orgel. U kunt natuurlijk ook zelf een afscheidsdienst vormgeven. Onze uitvaartverzorgers in Zwolle bespreken graag de mogelijkheden met u.

In uitvaartcentrum Kranenburg heeft u de mogelijkheid om tijdens de plechtigheid gebruik te maken van de geluidsinstallatie. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor live muziek.

Aula

De aula van uitvaartcentrum Kranenburg heeft 80 zitplaatsen. Dit aantal is uit te breiden naar 160 zitplaatsen. We huren dan extra stoelen. Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed toegankelijk voor mindervaliden.

24-uurskamers

Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over tien rouwkamers, waaronder negen 24-uurskamers. Wanneer u gebruik wilt maken van een 24-uurskamer, krijgt u een eigen sleutel. Zo kunt u op elk moment van de dag bij uw overleden dierbare zijn. U heeft de mogelijkheid de ruimte aan te kleden met persoonlijke spullen om zo een huiselijke sfeer te creëren. Daarnaast kunt u gebruik maken van eigen een koffiehoek met koffie en theefaciliteiten.

Na de uitvaart

Uitvaartcentrum Kranenburg biedt ook na de uitvaart de mogelijkheid om in een rustige omgeving met de gasten en nabestaanden na te praten. Er zijn hierbij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van catering. Kiest u bijvoorbeeld voor een traditionele koffietafel met koffie en cake? Of gaat u voor een high tea of bittergarnituur? Onze uitvaartverzorgers regelen het voor u.

De geschiedenis van uitvaartcentrum Kranenburg

Monuta en Yarden hebben in 2007 uitvaartcentrum Kranenburg laten bouwen op het terrein van Landgoed Kranenburg. De voorwaarde voor de bouw was wel dat ‘het Bouwhuis’ zou blijven staan. Dit gebouw staat namelijk op de Monumentenlijst en was omstreeks het jaar 1600 onderdeel van een Havezate. In het Bouwhuis werden paarden, rijtuigen en personeel ondergebracht.

Voor de start van de bouw van uitvaartcentrum Kranenburg is archeologisch onderzoek gedaan. Hierbij is veel aardewerk en steengoed gevonden uit de 15e tot en met de 17e eeuw. Een deel van de vondsten kunt u bekijken in uitvaartcentrum Kranenburg.

U bent welkom in uitvaartcentrum Kranenburg

Onze uitvaartverzorgers begeleiden u op een professionele en persoonlijke manier bij een uitvaart. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in uitvaartcentrum Kranenburg? Neem dan gerust contact met ons op via 038 - 42 11 933.

Waarom Monuta Zwolle?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zwolle