Uniek en prachtig paviljoen

055 - 5341850 24/7 bereikbaar

Wilt u graag op een bijzondere plek afscheid nemen? Dan is ons Paviljoen wellicht iets voor u. Op de begraafplaats staat een schitterend gebouw met veel ramen en ronde vormen. Hier vindt u een aula en serre in één. In het paviljoen is plaats voor zo’n 55 belangstellenden. U kunt hier op intieme en unieke wijze afscheid nemen op een rustige en bijzondere locatie.

Prachtig uitzicht

In het paviljoen vindt u geen felle kleuren of drukke prints. We hebben de inrichting bewust naturel en bescheiden gehouden. Het echte schilderij is het uitzicht. Doordat een groot deel van de ramen uit glas bestaat, heeft u een prachtig uitzicht op de begraafplaats. Dit schilderij verandert met de seizoenen mee: van bloesem in de lente tot allerlei kleuren bladeren in de herfst en sneeuw in de winter.

Voldoende tijd en ruimte

Bij een unieke locatie als het paviljoen hoort ook een andere manier van afscheid nemen. Om iedereen voldoende tijd te geven voor het afscheid, plannen we niet meer dan drie uitvaarten in op een dag. Iedere familie krijgt ruim de tijd in het paviljoen. Vanzelfsprekend is de tijd uit te breiden. U kunt zelf een tijdstip kiezen, want wij werken niet met vaste tijdvakken. Qua catering is vrijwel alles mogelijk. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Alles was geweldig geregeld.” – dhr. Glas

Bijzondere arrangementen

Verder bieden wij een aantal bijzondere arrangementen aan in het paviljoen:

  • Bij het schemerarrangement beginnen we laat in de middag met het afscheid. Tijdens de dienst wordt het steeds donkerder. Om nog meer sfeer te creëren, steken we buiten fakkels aan.
  • Bij het ochtendarrangement eindigt de plechtigheid vaak rond het middaguur. We kunnen dan een lekkere lunch serveren. Zo gaan belangstellenden niet met een lege maag weg en heeft u na het afscheid nog een gezellig samenzijn zonder tijdsdruk.

Multifunctioneel gebouw

In het Paviljoen vindt u een aula, die is voorzien van een geluidsinstallatie. Daarnaast is een Serre, waar we de condoleance kunnen verzorgen. In overleg kunnen we de indeling van de aula aanpassen. Verder is ons Paviljoen ook af te huren voor andere doeleinden, zoals een vergadering of concert. Hier vertellen we u graag meer over.

Kom ons Paviljoen gerust bekijken

Wij zijn heel trots op ons bijzonder Paviljoen. Laat u verrassen door het prachtige uitzicht en serene rust. U bent van harte welkom om de bijzondere sfeer te proeven. Neemt u gerust contact op met ons team voor een afspraak. We laten u het Paviljoen graag persoonlijk zien.