Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
055 - 522 02 36

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 128 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Monique
15-07-2024

Pieter voelde precies aan wat wij nodig hadden. Voelde als een warme deken. Bedankt voor je steun, Pieter.

Lees meer

Tom
01-07-2024

Ik heb 3x met monuta te maken gehad. 2x was alles perfect, de laastste keer hadden wij een uitvaardbegeleider die te weinig communiceerde en niet ontzorgde.

Lees meer

Nieuwenhuizen
20-06-2024

Ik zou daar weer zo bij monuta doen

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Apeldoorn

Monuta in Apeldoorn staat voor betrokkenheid en een passend afscheid in uw regio. Dit doen onze lokale uitvaartverzorgers met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Heeft u vragen over een uitvaart in Apeldoorn of wilt u een uitvaart regelen? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 522 02 36. Ook als u niet verzekerd bent bij Monuta. Wij vertellen u dan ook graag over wat er allemaal kan bij het regelen van een uitvaart. In Apeldoorn heeft Monuta drie uitvaartlocaties: Loolaan, Osseveld en Ugchelen. Elke locatie beschikt over opbaarkamers waarbij u de overledene op ieder moment van de dag kunt bezoeken, zonder afspraak. Voor een uitvaart in de regio Apeldoorn komen wij u graag helpen en ondersteunen.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Apeldoorn uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Loolaan 67
7314 AH Apeldoorn
Image
Uitvaartcentrum Osseveld
Uitvaartcentrum
Veenhuizerweg 143
7325 AK Apeldoorn
Image
uitvaartcentrum Ugchelen
Uitvaartcentrum
Derk Kamphuisweg 6
7339 HN Ugchelen
Image
Crematorium Heidehof
Crematorium Heidehof
Engelanderholt 95
7339 BX Ugchelen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Pieter Kingma uvv
Uitvaartverzorger

Pieter

Kingma

Lees meer over Pieter

Image
Rianne Lenselink-Schipper uvv 2024
Uitvaartverzorger

Rianne

Lenselink-Schipper

Lees meer over Rianne

Image
Danielle Kronmuller uvv 2024
Uitvaartverzorger

Daniëlle

Kronmöller-Duivenbode

Lees meer over Daniëlle

Image
Annemarie Spierings uvv
Uitvaartverzorger

Annemarie

Spierings

Lees meer over Annemarie

Image
Irma Geritz uvv 2024
Uitvaartverzorger

Irma

Geritz

Lees meer over Irma

Image
Corine de Korte Monuta Apeldoorn
Uitvaartverzorger

Corine

de Korte

Lees meer over Corine

Image
Eline Buitink uvv 2024
Uitvaartverzorger

Eline

Buitink

Lees meer over Eline

Image
Monuta Uitvaartcentrum Apeldoorn

Uitvaartcentrum in Apeldoorn

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta in Apeldoorn vertaalt uw wens naar een liefdevolle, laatste herinnering. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van bloemen, maar ook als het gaat om locaties. Zoekt u een uitvaartcentrum in Apeldoorn, dan heeft u keuze uit drie uitvaartlocaties: Loolaan, Osseveld en Ugchelen. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering. Neem contact met ons op via telefoonnummer 055 - 522 02 36 en laat ons uw uitvaart regelen.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Apeldoorn werkt samen met de volgende lokale partners
Grafstenen
Hesselink
Bloemen
Eeuwige lente
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Apeldoorn?
U kunt terecht bij Monuta in Apeldoorn voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Uddel, Apeldoorn, Ugchelen, Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Hoog Soeren, Radio Kootwijk, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren, Epe, Emst, Oene, Heerde, Wapenveld, Vorchten en Veessen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Apeldoorn, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Apeldoorn diverse uitvaartcentra. U heeft de keuze uit drie uitvaartlocaties: Loolaan, Osseveld en Ugchelen. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Onze uitvaartcentra in Apeldoorn bieden allen een eigen sfeer, maar ook ruimte voor een nazit met bijvoorbeeld een koffietafel, high tea of borrel met hapjes. Voor een begrafenis of crematie kunt u ook terecht in ons Crematorium Heidehof in Ugchelen. 
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta in Apeldoorn via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Moet ik bij Monuta verzekerd zijn om een uitvaart in Apeldoorn door jullie te laten regelen?
Monuta in Apeldoorn is er voor iedereen. Ook als u geen verzekering heeft of ergens anders bent verzekerd kunt u bij Monuta in Apeldoorn terecht. Onze lokale uitvaartverzorgers denken met u mee om een uitvaart te regelen in Apeldoorn.