Waarom Monuta Apeldoorn?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,5
Gebaseerd op 64 recensies

Uitvaart in Apeldoorn

Monuta Apeldoorn wil u graag ontzorgen wanneer wij uw uitvaart regelen. Dit doen we met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn er voor u, voor, tijdens en na de uitvaart. Voor een uitvaart in Apeldoorn die past binnen het budget en past bij de nagedachtenis van de overledene. Hierbij is meer mogelijk dan u denkt, zoals bijvoorbeeld een afscheidsdienst in eigen tuin of een loopkoets waarbij u in een stoet met de kist loopt.

 

Bel bij overlijden 055 - 522 02 36

Betrokken uitvaartverzorgers

Bij ons werken uitvaartverzorgers en gastdames met jarenlange ervaring, die hun weg kennen in Apeldoorn en bekend zijn met de lokale gebruiken. Wij verzorgen uw uitvaart in een van onze uitvaartcentra in Apeldoorn of op een andere locatie rond Apeldoorn, zoals in Ugchelen of Beekbergen. Of dit nu een begrafenis of crematie betreft. Ook als u niet of elders verzekerd bent. Omdat wij persoonlijke betrokkenheid belangrijk vinden, heeft u een vast aanspreekpunt. Deze uitvaartverzorger staat iedere dag voor u klaar.

 

Neem contact op met onze uitvaartverzorger

24-uurskamers

​Uniek in Apeldoorn zijn onze 24-uurskamers. Hier kunt u tot aan de uitvaart bij uw overleden dierbare blijven. Omdat u van ons een sleutel van de kamer krijgt, kunt u uw dierbare bezoeken op ieder gewenst moment. U kunt daarbij zo lang blijven als u zelf wilt en de kamer met persoonlijke spullen eigen maken.

Uitvaartverzorging in Apeldoorn

​Voor een uitvaart in Apeldoorn kunt u uit een van onze drie locaties kiezen.

  • Onze modern ingerichte locatie in de wijk Osseveld heeft een ruime aula en is daarom geschikt voor ontvangsten en diensten van grote gezelschappen.
  • In ons uitvaartcentrum aan de statige Loolaan vindt u rust in de prachtige bosrijke omgeving.
  • Net buiten Apeldoorn verzorgen wij ook uw uitvaart in Ugchelen, aan de Derk Kamphuisweg. Ons uitvaartcentrum in Ugchelen heeft een moderne en warme uitstraling en is een bijzondere plek door het uitzicht over een vijver.

Uiteraard regelen wij ook een dienst in een kerk, het crematorium of op een andere locatie. En ook buiten Apeldoorn, zoals in Beekbergen of Ugchelen.

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uitvaartverzorging. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 055 - 522 02 36.