Waarom Monuta Vaassen?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers is oprecht betrokken
  • Een uitvaartcentrum midden in Vaassen

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,7

Voor een uitvaart in Vaassen

 

Uitvaartzorg is een persoonlijke wijze van afscheid nemen. Monuta Vaassen wil u graag ontzorgen wanneer wij uw uitvaart regelen. Dit doen we met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn er voor u voor, tijdens en na de uitvaart. Wij regelen een begrafenis of crematie in Vaassen, maar ook in Epe, Heerde, Wapenveld, Emst en Oene, die past binnen het budget en past bij de nagedachtenis van de overledene. Hierbij is meer mogelijk dan u denkt.

Betrokken uitvaartverzorgers

Bij ons werken uitvaartverzorgers en gastdames met jarenlange ervaring, die hun weg kennen in Vaassen en omstreken en bekend zijn met de lokale gebruiken. Wij verzorgen uw uitvaart in Vaassen in ons uitvaartcentrum of op een andere locatie rond Vaassen, zoals in Epe, Emst en Oene. Of dit nu een begrafenis of crematie betreft. Wij regelen ook een uitvaart als u niet of elders verzekerd bent. Omdat wij persoonlijke betrokkenheid belangrijk vinden, heeft u een vaste uitvaartverzorger als aanspreekpunt. 

Drie locaties in Vaassen

Voor een uitvaart in Vaassen kunt u terecht op onze uitvaartlocatie aan de Dorpsstraat. Ons uitvaartcentrum biedt een warme, huiselijke sfeer en is goed bereikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om in een van de kerken, zoals de Dorpskerk een afscheidsdienst te houden. Een horecagelegenheid biedt ook veel ruimte om een dienst te houden. Wij hebben bijvoorbeeld goede ervaringen met restaurant 't Koetshuis bij kasteel Cannenburch in Vaassen. Op onze website leest u meer over de mogelijkheden. Wilt u graag een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden, kom dan langs bij ons uitvaartcentrum of bel ons via telefoonnummer 0578 - 573 538.  

Contact opnemen