Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0578 - 573 538
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Vaassen gemiddeld met een 9.4

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 24 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Vaassen

Op een persoonlijke wijze afscheid nemen. Dat is waar Monuta in Vaassen voor staat. Omdat wij begrijpen dat er in korte tijd veel op u af komt na een overlijden, willen wij u graag ontzorgen bij het regelen van een uitvaart in Vaassen en omgeving. Dit doen we met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn er namelijk voor u bij het regelen van een begrafenis of crematie in Vaassen. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. 
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Crematorium Heidehof
Crematorium Heidehof
Engelanderholt 95
7339 BX Ugchelen
Image
Monuta Vaassen locatie
Monuta Uitvaartcentrum Vaassen
Dorpsstraat 93
8171 BN Vaassen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Monuta Apeldoorn Wouter Mondeel
Uitvaartverzorger

Wouter

Mondeel

Lees meer over Wouter
Image
Uitvaartverzorger Arthur Hogenkamp-Becking
Uitvaartverzorger

Arthur

Hogenkamp-Becking

Lees meer over Arthur
Image
Monuta Vaassen medewerker

Uitvaartcentrum Vaassen

Ons goed bereikbare uitvaartcentrum in Vaassen, heeft een warme en huiselijke sfeer. Het pand vindt u midden in Vaassen aan de Dorpsstraat en is goed bereikbaar. U kunt uw dierbare hier laten opbaren. Daarnaast kunt u onze aula gebruiken voor een afscheidsdienst en een koffiekamer. De mogelijkheden op het gebied van de catering zijn hierbij groot. Het uitvaartcentrum in Vaasen heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op loopafstand.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Vaassen werkt samen met de volgende lokale partners.
Grafmonumenten
Koninklijke Hesselink
Bloemist
Bloembinderij De Eeuwige Lente
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Vaassen?
U kunt terecht bij Monuta Vaassen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Uddel, Apeldoorn, Ugchelen, Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Hoog Soeren, Radio Kootwijk, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren, Klarenbeek, Voorst Gem Voorst, Wilp Gld, Twello, Teuge, Terwolde, Nijbroek, Epe, Emst, Oene, Vaassen, Heerde, Vorchten, Veessen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Vaassen, waar kan ik terecht?
Voor een uitvaart in Vaassen kunt u terecht op onze uitvaartlocatie aan de Dorpsstraat. Ons uitvaartcentrum biedt een warme, huiselijke sfeer en is goed bereikbaar. U kunt hier uw dierbare laten opbaren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de aula te gebruiken voor een afscheidsdienst en een koffiekamer.