Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0578 - 573 538

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 126 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Nieuwenhuizen
20-06-2024

Ik zou daar weer zo bij monuta doen

Lees meer

Stefan
05-06-2024

Zoals verwacht zijn de mensen van Monuta betrokken en zeer kundig. Absoluut noodzakelijk in een tijd van groot verlies.

Lees meer

Thea v.Vlaanderen
03-06-2024

Alles was geregeld zo als wij dit graag wilden. Keurig netjes en geheel volgens wens.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Vaassen

Op een persoonlijke wijze afscheid nemen. Dat is waar Monuta in Vaassen voor staat. Omdat wij begrijpen dat er in korte tijd veel op u af komt na een overlijden, willen wij u graag ontzorgen bij het regelen van een uitvaart in Vaassen en omgeving. Dit doen we met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn er namelijk voor u bij het regelen van een begrafenis of crematie in Vaassen. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. 
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Crematorium Heidehof
Crematorium Heidehof
Engelanderholt 95
7339 BX Ugchelen
Image
Monuta Vaassen locatie
Monuta Uitvaartcentrum Vaassen
Dorpsstraat 93
8171 BN Vaassen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Pieter Kingma uvv
Uitvaartverzorger

Pieter

Kingma

Lees meer over Pieter

Image
Rianne Lenselink-Schipper uvv 2024
Uitvaartverzorger

Rianne

Lenselink-Schipper

Lees meer over Rianne

Image
Danielle Kronmuller uvv 2024
Uitvaartverzorger

Daniëlle

Kronmöller-Duivenbode

Lees meer over Daniëlle

Image
Annemarie Spierings uvv
Uitvaartverzorger

Annemarie

Spierings

Lees meer over Annemarie

Image
Corine de Korte Monuta Apeldoorn
Uitvaartverzorger

Corine

de Korte

Lees meer over Corine

Image
Eline Buitink uvv 2024
Uitvaartverzorger

Eline

Buitink

Lees meer over Eline

Image
Uitvaartverzorger serveert koffie koffiekamer uitvaartcentrum Vaassen

Uitvaartcentrum in Vaassen

Ons goed bereikbare uitvaartcentrum in Vaassen, heeft een warme en huiselijke sfeer. Het pand vindt u midden in Vaassen aan de Dorpsstraat en is goed bereikbaar. U kunt uw dierbare hier laten opbaren. Daarnaast kunt u onze aula gebruiken voor een afscheidsdienst en een koffiekamer. De mogelijkheden op het gebied van de catering zijn hierbij groot. Het uitvaartcentrum in Vaasen heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op loopafstand.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Vaassen werkt samen met de volgende lokale partners.
Grafmonumenten
Koninklijke Hesselink
Bloemist
Bloembinderij De Eeuwige Lente
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Vaassen?
U kunt terecht bij Monuta Vaassen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Uddel, Apeldoorn, Ugchelen, Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Hoog Soeren, Radio Kootwijk, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren, Klarenbeek, Voorst Gem Voorst, Wilp Gld, Twello, Teuge, Terwolde, Nijbroek, Epe, Emst, Oene, Vaassen, Heerde, Vorchten, Veessen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Vaassen, waar kan ik terecht?
Voor een uitvaart in Vaassen kunt u terecht op onze uitvaartlocatie aan de Dorpsstraat. Ons uitvaartcentrum biedt een warme, huiselijke sfeer en is goed bereikbaar. U kunt hier uw dierbare laten opbaren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de aula te gebruiken voor een afscheidsdienst en een koffiekamer.