Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 24 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Brenda
26-03-2022

Kees is een fijne empathische en eerlijke man, hij heeft ons heel goed geholpen naar de begrafenis van onze moeder. Bij monuta zijn we ook goed en fijn ontvangen.

Lees meer

Marcel
16-02-2022

me pa lag er mooi bij zonder dat ze hem konden super gedaan

Lees meer

René
07-02-2022

Doordat mijn vaders uitvaart prima was geregeld, heb ik ook voor mijn moeder voor Monuta gekozen.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Delft

Met een goed gevoel terug kijken op het afscheid van uw overleden dierbare. Dat is wat wij belangrijk vinden, en waar wij u graag in bijstaan. Voor ons is geen uitvaart hetzelfde. Ieder mens is uniek en zo verzorgen wij iedere uitvaart dan ook. Een persoonlijke benadering vinden wij daarom van het grootste belang. Wij willen de uitvaart in Delft zo regelen, dat deze past bij hoe uw overleden dierbare in het leven stond. Tegenwoordig is daarbij ook veel mogelijk. Samen met u zorgen wij dan ook voor een passend en bijzonder afscheid op maat. Monuta is er voor u. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-schiedam.jpg
Uitvaartcentrum Schiedam
Burg. Honnerlage Gretelaan 377
3118 BA Schiedam
Image
delft-locatie-de-laatste-eer
Uitvaartcentrum De Laatste Eer
Juniusstraat 4
2625 XZ Delft
Image
delft-locatie-hofwijk
Crematorium Hofwijk
Delftweg 230
3046 ND Rotterdam
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
delft-uitvaartverzorger-judy-tamboer
Uitvaartverzorger

Judy

Tamboer

Lees meer over Judy

Image
uitvaartverzorger-kees-van-hoorn
Uitvaartverzorger

Kees

van Hoorn

Lees meer over Kees

Lokale
partners
Bloemist
Topbloemen
Rouwvervoer en -verzorging
Rouwservice Nederland
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in Delft, Schiedam, Rotterdam en omgeving.
Waar kan ik terecht voor een uitvaart in Delft en omgeving?
Monuta in Delft helpt u graag bij het uitzoeken van een uitvaartlocatie die bij uw wensen en die van uw overleden dierbare past. Denkt u bijvoorbeeld aan een afscheid in het Monuta uitvaartcentrum in Schiedam, maar ook aan een sfeervol afscheid in de bekende Nieuwe Kerk in Delft, een begrafenis op de historische begraafplaats Jaffa in het centrum of een afscheid in het crematorium. Er is meer mogelijk dan u denkt.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Hoe kan ik online condoleren en herdenken met Memoria?
Op het platform Memoria kunt u als nabestaande voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als nabestaande condoleren. Op Memoria kunt u foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen uw overleden dierbare herdenkt. De pagina is alleen toegankelijk met een inlogcode uit respect voor de privacy van u als nabestaande en uw overleden dierbare. Afhankelijk van uw keuze wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of wordt deze toegezonden per mail.