Waarom Monuta Tom van Dijk?

  • Ieder mens is voor ons bijzonder en verdient een uniek afscheid
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Een eigen, geheel vernieuwd uitvaartcentrum (naast crematorium)

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,1
Gebaseerd op 278 recensies

Monuta Tom van Dijk, de steun bij ieder afscheid

Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In een korte tijd moet veel geregeld en besloten worden. Begraven of cremeren? Thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? En talloze andere vragen die voor de uitvaart beantwoord moeten worden. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Monuta Tom van Dijk ondersteunt en begeleidt u graag in deze moeilijke periode met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid. In de videopresentatie hieronder vertel ik u meer hierover.

Wij nemen de tijd voor u 

Niet alle keuzes hoeven op één dag gemaakt te worden. Tijdens ons eerste gesprek stemmen wij de belangrijkste dingen met u af. U ontvangt vervolgens een samenvatting van de gemaakte afspraken en een begroting, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de uitvaart. De dagen daarna heeft u alle tijd om na te denken over de verdere invulling van de uitvaart. Stap voor stap, van dag tot dag, bereiden wij alles met u voor.

Ook als u niet of elders verzekerd bent 

Monuta Tom van Dijk is onderdeel van uitvaartbedrijf en -verzekeraar Monuta, maar ook als u niet of elders voor een uitvaart verzekerd bent, kunt u bij ons terecht. U krijgt evenveel aandacht en zorg bij de uitvaartverzorging. Ons werkgebied omvat onder andere Tilburg en de omliggende dorpen en gemeenten als Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Oisterwijk, Heukelom, Moergestel, Biest-Houtakker, Haghorst, Diessen, Baarschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Alphen, Gilze, Rijen, Molenschot, Hulten, Riel en Goirle.

Gratis uitvaartwensengids

Een exemplaar van onze uitvaartwensengids kunt u gratis aanvragen door een email te sturen aan info@monutatomvandijk.nl. Vergeet u hierbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. U ontvangt de gids dan binnen enkele dagen in de brievenbus.

Wilt u meer weten? 

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt met een van onze uitvaartverzorgers over de mogelijkheden voor een uitvaart en onze werkwijze. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 013 - 822 65 27.

Neem contact op voor een uitvaart