Waarom Monuta Tom van Dijk?

  • Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid
  • Persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • Een eigentijds en sfeervol uitvaartcentrum
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,7
Gebaseerd op 104 recensies

Monuta Tom van Dijk, de steun bij ieder afscheid

Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In een korte tijd moet veel geregeld en besloten worden. Begraven of cremeren? Thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? En talloze andere vragen die voor de uitvaart beantwoord moeten worden. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Wij ondersteunen en begeleiden u graag in deze moeilijke periode met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid.

Het kan ook anders 

Wij van Monuta Tom van Dijk zijn van mening dat ieder mens bijzonder is en een uniek afscheid verdient. Wij regelen daarom de uitvaart zoals uw dierbare dat zou willen. In een uitvaart schets je een beeld van iemands leven. Dit vraagt om een luisterend oor, maar ook om een goed advies en passende ideeën. Er is heel veel mogelijk, ook zaken waar u waarschijnlijk zelf nooit aan gedacht heeft. Wij zien het als onze opdracht om samen met u een uitvaart zo vorm te geven, dat u op een persoonlijke en passende wijze afscheid kunt nemen. Zodat u tot in lengte van jaren met een goed gevoel op de uitvaart terug kunt kijken.

Wij nemen de tijd voor u 

Niet alle keuzes hoeven op één dag gemaakt te worden. Tijdens ons eerste gesprek stemmen wij de belangrijkste dingen met u af. U ontvangt vervolgens een samenvatting van de gemaakte afspraken en een begroting, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de uitvaart. De dagen daarna heeft u alle tijd om na te denken over de verdere invulling van de uitvaart. Stap voor stap, van dag tot dag, bereiden wij alles met u voor.

Ook als u niet of elders verzekerd bent 

Monuta Tom van Dijk is onderdeel van uitvaartbedrijf en -verzekeraar Monuta, maar ook als u niet of elders voor een uitvaart verzekerd bent, kunt u bij ons terecht. U krijgt evenveel aandacht en zorg bij de uitvaartverzorging. Ons werkgebied omvat onder andere Tilburg en de omliggende dorpen en gemeenten als Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Heukelom, Moergestel, Biest-Houtakker, Haghorst, Diessen, Baarschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Alphen, Gilze, Riel en Goirle.

Gratis uitvaartwensenboekje​

Een exemplaar van ons uitvaartwensenboekje kunt u gratis aanvragen door een email te sturen aan info@monutatomvandijk.nl. Vergeet u hierbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. U ontvangt het boekje dan binnen enkele dagen in de brievenbus.

Wilt u meer weten? 

Kijk eens rond op onze website, bekijk de videopresentatie hieronder en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt met een van onze uitvaartverzorgers over de mogelijkheden voor een uitvaart en onze werkwijze. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 013 - 822 65 27.

Neem contact op voor een uitvaart