Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Uitvaartcentrum in Tilburg

In het uitvaartcentrum van Monuta in Tilburg heerst een huiselijke sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Ondanks dat u liever niet in een uitvaartcentrum komt, voelt u zich hierdoor toch snel op uw gemak. In de sfeervolle centrale ontmoetingsruimte komt u ons uitvaartcentrum binnen. Hier kunt u voor, tijdens of na het bezoeken van uw overleden dierbare even rustig zitten en een kop koffie, thee of iets fris drinken.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Tilburg Ontvangstruimte
Image
Monuta Tilburg Ontvangstruimte
Image
Monuta Tilburg Ontvangstruimte

Ontvangstruimte

De sfeervolle centrale ontmoetingsruimte is de ruimte waar u ons uitvaartcentrum binnenkomt. Hier kunt u voorafgaand, tijdens of na het bezoeken van uw overleden dierbare of bij de laatste verzorging even rustig zitten en een kop koffie, thee of iets fris drinken, of deze meenemen naar uw eigen 24-uurs familiekamer en daar opdrinken.

013 - 822 65 27
Image
Monuta Tilburg Opbaren
Image
Monuta Tilburg Opbaren
Image
Monuta Tilburg Opbaren
Image
24uurskamer monuta tilburg

Opbaarkamer en 24-uurskamers

Goed afscheid nemen is heel belangrijk, juist in de laatste dagen voorafgaand aan de uitvaart. Het zijn namelijk de laatste momenten dat u uw dierbare nog kunt zien en aanraken. In ons uitvaartcentrum kunt u op uw manier en in uw eigen tempo afscheid nemen. Hiervoor beschikken wij over vier opbaarkamers. Drie daarvan zijn 24-uurskamers. Hier kunt u zo vaak en zo lang als u zelf wilt bij uw overleden dierbare zijn. Een 24-uurskamer biedt u namelijk alle privacy. En omdat u een week lang als enige deze kamer gebruikt, kunt u deze persoonlijker maken en er bijvoorbeeld foto’s of andere spulletjes neerzetten die voor u of uw overleden dierbare belangrijk zijn of waren. Op de aanwezige muziekinstallatie speelt u uw favoriete muziek af vanaf CD en USB, of via Spotify met Bluetooth vanaf uw mobiele telefoon. 

013 - 822 65 27
Image
Monuta Tilburg loungeruimte
Image
Monuta Tilburg loungeruimte
Image
Monuta Tilburg loungeruimte

Loungeruimte

Als u even rustig samen of met iemand van ons wilt praten, hebben wij op de eerste verdieping van ons uitvaartcentrum twee spreekkamers, maar ook een loungeruimte met een heuse bar, statafels en Chesterfield banken ingericht. Voor mensen die moeilijk of slecht ter been zijn is er een traplift beschikbaar om boven te komen.

013 - 822 65 27
Image
Monuta Tilburg Crematorium

Crematorium Tilburg

Aan de Karel Boddenweg 5 in Tilburg, gelegen naast Monuta uitvaartcentrum Tilburg, bevindt zich Crematorium Tilburg. Het crematorium in Tilburg faciliteert in alles om een goed afscheid mogelijk te maken. U heeft de keuze uit zes verschillende locaties waar u de afscheidsdienst kunt laten houden, namelijk:

  • Aurora; een sfeervolle aula voor een gepast afscheid.
  • Atrium; biedt ruimte voor grootse vieringen.
  • Ode; troosten en proosten op het leven.
  • Andante; voor een afscheid in kleine kring.
  • Huiskamer; biedt een eigen invulling voor kort samenzijn.
  • Buitenaula; voor een afscheidsdienst in de buitenlucht.
In alle binnenruimtes zijn LCD schermen aanwezig, zodat u herinneringen kunt tonen tijdens de afscheidsdienst. Ook kunnen er in verschillende ruimtes van het crematorium in Tilburg livestreams opgezet worden.

013 - 822 65 27