Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Tilburg

Wanneer u kiest voor een begrafenis, heeft u in Tilburg en omgeving de keuze uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving. Vaak zijn deze gekoppeld aan een van de vele kerken die onze omgeving rijk is, maar er zijn ook verschillende algemene begraafplaatsen te vinden. De afscheidsdienst kan vaak bij de begraafplaats plaatsvinden, maar ook in het uitvaartcentrum of in de kerk. U kunt ook kiezen voor natuurbegraven. Het lichaam wordt dan op een natuurlijk wijze teruggegeven aan de natuur. In de omgeving kunnen wij een natuurbegrafenis regelen bij de natuurbegraafplaatsen in Esbeek, Alphen en in Oost-/West-/Middelbeers.

013 - 822 65 27
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Tilburg

Afscheid nemen van een dierbare gaat steeds meer op maat. Bij het regelen van een crematie kan ook veel. Wij kennen de gebruiken, gewoontes en mogelijkheden en kunnen u adviseren als u wensen heeft rondom de invulling. Ook de afscheidsplechtigheid vindt niet altijd meer in de kerk plaats. Bij een crematie kunnen wij een uitvaartdienst op iedere locatie voor u regelen. Vaak is dat nog wel in de aula van een crematorium. Het grote voordeel hiervan is dat alles plaats vindt op één locatie. Wel werken de meeste crematoria met vaste tijden. Wanneer u veel gasten heeft of een uitgebreide viering met veel toespraken en/of muziek wenst, kunt u er ook voor kiezen om na afloop van de afscheidsdienst samen te komen op een andere plek. Dat kan bij u thuis, in de tuin, op het voetbal- of hockeyveld, in een restaurant, in het theater. Maar u kunt ook naar ons uitvaartcentrum in Tilburg dat naast het crematorium ligt. De keuze van locatie bepaalt u zelf en is meestal afhankelijk van de gewenste sfeer en de grootte van het gezelschap.

013 - 822 65 27
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in de plaatsen Alphen (NB), Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Biezenmortel, Chaam, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Haghorst, Heukelom (NB), Hilvarenbeek, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Rijen, Tilburg en Udenhout? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

013 - 822 65 27