Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 66 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

sharon
28-07-2022

Enkele weken geleden heeft Monuta de uitvaart van mijn moeder geregeld. Bas de Esch: hartelijk dank voor de mooie begeleiding en hulp; Sympathiek & duidelijk. Respectvol & pragmatisch. Je bracht me telkens op de hoogte van wat belangrijk was en hield de vinger aan de pols waar ikzelf dingen aan het regelen was. Je was aanwezig, zonder op de voorgrond te staan maar je verdween ook niet naar de achtergrond; in balans. Wat ik ook erg waardeerde, je heb de hele weg erheen begeleid en kon met je eigen agenda schuiven, waardoor je aanwezig was op de uitvaart. ik begrijp dat dat niet altijd kan, je moet het met je eigen planning kunnen combineren, maar dat die moeite namen, dat vond ik mooi. professioneel en ; 'menselijk'. hartelijk dank daarvoor. Ruud Hermans, jij hebt de dienst begeleid met woorden, met zang. Voor de genodigden was het bijzonder te zien, hoe je professionaliteit combineerde met persoonlijke benadering. je ondersteunde mij en de kinderen om zelf een verhaal te brengen, dat was waardevol. Je kon het verhaal van ons mam, zo brengen dat de zaal haar leerde kennen, haar leven werd een beleving daardoor. Ook de combinatie hoe Ruud en Bas op elkaar 'ingespeeld' waren, ja. Het 'klopte' gewoon: afgestemd op ons, de uitvaart was nu precies zoals ons mam zelf was. En dat helpt echt, bij het dragen van het verlies. Bedankt, ook namens mijn vader Emiel van Kuijk, groeten van Sharon, Nina en Stan

Lees meer

Edwin
25-07-2022

Bas heeft de uitvaart van mijn moeder goed verzorgd tot in de puntjes toe we hebben veel contact gehad met elkaar als we een vraag hadden kregen we snel een antwoord terug. Dat geldt ook voor Sietske zijlmans ook zij heeft een heel mooie dienst gehouden van mijn moeder met een hele mooie gedichten er bij. Als we een aanpassing wouden in het levensloop verhaal van mijn moeder dan was dat geen probleem. Bas de Esch en Sietske zijlmans dankje jullie wel voor de mooie afscheid van mijn moeder. Groetjes Petra van den Heuvel en Edwin van den Heuvel

Lees meer

Fam. Janssens
25-07-2022

Voorbereidingen en uitvaart prima geregeld! Met dank aan Bas de Esch (uitvaartverzorger)

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Monuta in Tilburg

Als iemand is overleden, staat de wereld even stil. Toch moeten er op dat moment veel beslissingen worden genomen. Monuta in Tilburg neemt alle rust en ruimte om de uitvaart in Tilburg samen met u te regelen. U hoeft ook niet alle keuzes op één dag te maken. Samen met u geven onze uitvaartverzorgers de uitvaart stap voor stap vorm. Ons doel bij het verzorgen van een uitvaart is dat álle nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op het afscheid. Monuta in Tilburg staat dan ook bekend om haar betrokkenheid. Tijdens het regelen van een uitvaart in Tilburg staan de wensen van nabestaanden altijd centraal.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
tilburg-locatie-uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Karel Boddenweg 7
5044 EL Tilburg
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Uitvaartverzorger Rene Groen
Uitvaartverzorger

René

Groen

Lees meer over René

Image
Bas de Esch
Uitvaartverzorger

Bas

de Esch

Lees meer over Bas

Image
Laura Zwijgers
Uitvaartverzorger

Laura

Zwijgers

Lees meer over Laura

Image
Uitvaartcentrum Tilburg gebouw

Uitvaartcentrum in Tilburg

Het uitvaartcentrum van Monuta in Tilburg ligt naast het crematorium en vlakbij de Centrale Begraafplaats West. Deze unieke plek maakt het mogelijk om bij een crematie met een verrijdbare baar vanaf het uitvaartcentrum, via de begraafplaats, naar het crematorium te lopen. Kiest u voor een begrafenis, dan kunt u vooraf een dienst houden in één van de aula’s van het crematorium en aansluitend naar de begraafplaats lopen. Ook de condoleance na afloop van de begrafenis of crematie kunt u bij het crematorium houden. Zo hoeven u en uw gasten zich niet telkens te verplaatsen. Wilt u geen afscheidsdienst en/of condoleance met veel mensen erbij, maar liever een afscheid in een kleine, intieme setting? Ook dat kan in ons uitvaartcentrum in Tilburg.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Tilburg werkt samen met de volgende lokale partners
Nazorg bij overlijden
8er de wolken
Fotograaf
Nina Crebas Fotografie
Natuurbegraafplaats
Natuurbegraafplaats De Utrecht
Natuurbegraafplaats
Natuurbegraafplaats De Hoevens
Rouwvervoer
Rouw-VIP Uitvaartbussen
Gedenkstenen
Atelier Lamier Gedenkstenen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Tilburg?
U kunt terecht bij Monuta in Tilburg voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Alphen (NB), Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Biezenmortel, Chaam, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Haghorst, Heukelom (NB), Hilvarenbeek, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Rijen, Tilburg en Udenhout.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Tilburg, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Tilburg een eigen uitvaartcentrum. U kunt hier afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. In het uitvaartcentrum in Tilburg heerst een huiselijk sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. In het uitvaartcentrum kunnen wij ook een condoleance, afscheidsplechtigheid en nazit met bijvoorbeeld een koffietafel, high tea of borrel met hapjes voor u verzorgen.