Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 61 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Karen
26-05-2022

Bas wist goed af te stemmen op ons. Goede begeleiding, eerlijk en ook een grapje op zijn tijd. Dat past bij wie wij zijn.

Lees meer

Natasja Tellekamp
22-05-2022

Beleefd, vriendelijk, meedenkend, konden met mijn humor en tranen overweg. Ze waren op gepaste afstand toch dichtbij! Alle respect voor deze monuta medewerkersdie gezamelijk, deze moeilijke tijd wisten te verzachten!!

Lees meer

Misja
03-05-2022

Hoewel we ‘per ongeluk’ bij Monuta terecht zijn gekomen, hadden we het niet beter kunnen treffen. Bas de Esch heeft ons veel zorg uit handen genomen en heeft gedurende de tijd tussen het overlijden en de uitvaart continu een vinger aan de pols gehouden, op een integere en warme manier. De twee dames die geholpen hebben met het thuis opbaren en de rest van het team dat iedere dag kwam kijken of alles goed was, waren zo warm en oprecht, dat we nog net niet naar ze uitkeken, iedere dag. Dit hele team kon binnenkomen in uniform en precies opgaan in het bezoek dat er al was, met alle respect voor de omgeving. Ik noem hier Hetty even bij naam, omdat zij het vaakst langs gekomen is en we het meest contact hadden met haar. Het korte berichtje van haar op de dag van de uitvaart was net even zo’n extra zorgzaam momentje dat ons goed deed. De woorddienstbegeleidster was perfect voor ons uitgezocht en sloot precies aan bij waar wij aan dachten. We hebben door dit team een prachtig persoonlijk en intieme uitvaart gehad waar we vele complimenten voor mogen hebben ontvangen. Onze dank is dan ook bijna onbeschrijflijk groot.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Monuta in Tilburg

Als iemand is overleden, staat de wereld even stil. Toch moeten er op dat moment veel beslissingen worden genomen. Monuta in Tilburg neemt alle rust en ruimte om de uitvaart in Tilburg samen met u te regelen. U hoeft ook niet alle keuzes op één dag te maken. Samen met u geven onze uitvaartverzorgers de uitvaart stap voor stap vorm. Ons doel bij het verzorgen van een uitvaart is dat álle nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op het afscheid. Monuta in Tilburg staat dan ook bekend om haar betrokkenheid. Tijdens het regelen van een uitvaart in Tilburg staande wensen van nabestaanden altijd centraal.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
tilburg-locatie-uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Karel Boddenweg 7
5044 EL Tilburg
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Uitvaartverzorger Rene Groen
Uitvaartverzorger

René

Groen

Lees meer over René

Image
Bas de Esch
Uitvaartverzorger

Bas

de Esch

Lees meer over Bas

Image
Laura Zwijgers
Uitvaartverzorger

Laura

Zwijgers

Lees meer over Laura

Image
Uitvaartcentrum Tilburg gebouw

Uitvaartcentrum in Tilburg

Het uitvaartcentrum van Monuta in Tilburg ligt naast het crematorium en vlakbij de Centrale Begraafplaats West. Deze unieke plek maakt het mogelijk om bij een crematie met een verrijdbare baar vanaf het uitvaartcentrum, via de begraafplaats, naar het crematorium te lopen. Kiest u voor een begrafenis, dan kunt u vooraf een dienst houden in één van de aula’s van het crematorium en aansluitend naar de begraafplaats lopen. Ook de condoleance na afloop van de begrafenis of crematie kunt u bij het crematorium houden. Zo hoeven u en uw gasten zich niet telkens te verplaatsen. Wilt u geen afscheidsdienst en/of condoleance met veel mensen erbij, maar liever een afscheid in een kleine, intieme setting? Ook dat kan in ons uitvaartcentrum in Tilburg.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Tilburg werkt samen met de volgende lokale partners
Nazorg bij overlijden
8er de wolken
Fotograaf
Nina Crebas Fotografie
Natuurbegraafplaats
Natuurbegraafplaats De Utrecht
Natuurbegraafplaats
Natuurbegraafplaats De Hoevens
Rouwvervoer
Rouw-VIP Uitvaartbussen
Gedenkstenen
Atelier Lamier Gedenkstenen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Tilburg?
U kunt terecht bij Monuta in Tilburg voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Alphen (NB), Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Biezenmortel, Chaam, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Haghorst, Heukelom (NB), Hilvarenbeek, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Rijen, Tilburg en Udenhout.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Tilburg, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Tilburg een eigen uitvaartcentrum. U kunt hier afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. In het uitvaartcentrum in Tilburg heerst een huiselijk sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. In het uitvaartcentrum kunnen wij ook een condoleance, afscheidsplechtigheid en nazit met bijvoorbeeld een koffietafel, high tea of borrel met hapjes voor u verzorgen.