Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Team Monuta
Tilburg

Onze uitvaartverzorgers

René Groen

Via mijn vader kwam ik op mijn 17e jaar in de branche van begrafenisondernemer terecht. Ik startte als algemeen medewerker en mocht na een interne opleiding als uitvaartverzorger aan het werk in Waalwijk. Van daaruit regelde ik uitvaarten en ondersteunde ik nabestaanden in geheel Brabant. Naast Waalwijk en Tilburg, werkte ik ook in Breda en Roosendaal en later zelfs nog in Zeeland. In al die jaren deed ik als uitvaartondernemer ervaring op. Ik was teamleider van het uitvaartcentrum in Waalwijk, manager van het cluster Tilburg / Waalwijk en begeleide als praktijkopleider collega’s bij hun opleiding binnen de uitvaartbranche. Eind 2017 verdiepte ik mij als uitvaartverzorger meer in de regio Den Bosch.

Het vak sprak mij vanaf het eerste moment aan. Het is fijn dat ik als uitvaartondernemer iets voor de nabestaanden kan betekenen en hen steun kan bieden tijdens verdrietige momenten. Bij mij ligt het accent dan ook op het geven van zorg en aandacht aan de familie. Het mag hen aan niets ontbreken. Ik vind het belangrijk dat de wens van de overledene én die van de familie tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ik besef mij namelijk heel goed dat ieder mens geliefd en kostbaar is en dus alle recht heeft op een mooie uitvaart.

Bas de Esch

Mijn naam is Bas de Esch en ben sinds 2014 uitvaartverzorger. Sinds maart 2018 werkzaam bij Monuta. Een uitvaartonderneming die alom goed bekend staat vanwege hun betrokkenheid en integriteit, waar kwaliteit boven kwantiteit gaat en de wensen van nabestaanden centraal staan. Sinds 2019 ben ik in het bezit van het Vakdiploma Uitvaartzorg uitgegeven door Stichting Vakexamens Uitvaartzorg (Stivu). Daarnaast ben ik Navu-gecertificeerd en mag daarom de titel Register Uitvaartverzorger (RU) voeren.

Samen met mijn collega’s hoop ik nabestaanden een bijzonder en waardig afscheid te kunnen bieden. Het afscheid zelf en de organisatie daarvan is een proces van dagenlang onderling schakelen om alles vakkundig, adequaat en tijdig tot in de puntjes verzorgd en geregeld te hebben. Het grootste compliment dat ik als uitvaartverzorger kan krijgen is wanneer nabestaanden na afloop van de uitvaart aangeven, ondanks het verdriet en gemis, met een goed gevoel terug te kijken op het afscheid.

Laura Zwijgers

Voor u een zo passend en persoonlijk mogelijk afscheid regelen, dat is mijn visie tijdens mijn werk als uitvaartverzorger. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op het afscheid van uw dierbare. Ieder mens is anders, dus is ook iedere uitvaart anders. Dit betekent dat ik goed luister naar uw wensen tijdens onze gesprekken. Ik vind het bijzonder dat ik binnen mag komen op het meest kwetsbare moment; het verdriet na het overlijden van een dierbare.

Graag wil ik de families waarmee ik samenwerk echt ondersteunen in de dagen voorafgaand aan het afscheid. Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier, maar door u goed te begeleiden hoop ik aan het rouwproces mee te kunnen helpen.

Ik ben geboren in Tilburg en woon nu samen met mijn man, twee kinderen en twee honden in Made. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de dierenbranche en heb 9 jaar mijn eigen hondenpension gerund. In 2021 besloot ik mijn bedrijf te beëindigen en mijn hart te volgen: uitvaartverzorgster worden. Per januari 2022 ben ik begonnen bij Monuta als uitvaartverzorgster in mijn oude en bekende stad Tilburg. Hier voel ik me nog enorm thuis. Ik hoop de aankomende jaren bij Monuta het voorrecht te hebben vele families bij te mogen staan tijdens een moeilijke periode in hun leven.