Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Team Monuta
in Tilburg

Onze uitvaartverzorgers

Bas de Esch

Mijn naam is Bas de Esch. Ik ben geboren in 1977. Ik woon samen met Tessel, zoontje Beau en poes Snoes in Veghel (Meierijstad). Ik ben sinds 2014 uitvaartverzorger, en ben sinds maart 2018 werkzaam bij Monuta. Een uitvaartonderneming die alom goed bekend staat vanwege hun betrokkenheid en integriteit, waar kwaliteit boven kwantiteit gaat en de wensen van nabestaanden centraal staan. Sinds 2019 ben ik in het bezit van het Vakdiploma Uitvaartzorg uitgegeven door Stichting Vakexamens Uitvaartzorg (Stivu). Daarnaast ben ik Navu-gecertificeerd en mag daarom de titel Register Uitvaartverzorger (RU) voeren.

Samen met mijn collega’s van Monuta hoop ik nabestaanden in Tilburg en omgeving een bijzonder en waardig afscheid te kunnen bieden. Het afscheid zelf en de organisatie daarvan is een proces van dagenlang onderling schakelen om alles vakkundig, adequaat en tijdig tot in de puntjes verzorgd en geregeld te hebben. Het grootste compliment dat ik als uitvaartverzorger kan krijgen is wanneer nabestaanden na afloop van de uitvaart aangeven, ondanks het verdriet en gemis, met een goed gevoel terug te kijken op het afscheid.