Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Team Monuta
in Tilburg

Onze uitvaartverzorgers

Bas de Esch

Mijn naam is Bas de Esch. Ik ben geboren in 1977. Ik woon samen met Tessel, zoontje Beau en poes Snoes in Veghel (Meierijstad). Ik ben sinds 2014 uitvaartverzorger, en ben sinds maart 2018 werkzaam bij Monuta. Een uitvaartonderneming die alom goed bekend staat vanwege hun betrokkenheid en integriteit, waar kwaliteit boven kwantiteit gaat en de wensen van nabestaanden centraal staan. Sinds 2019 ben ik in het bezit van het Vakdiploma Uitvaartzorg uitgegeven door Stichting Vakexamens Uitvaartzorg (Stivu). Daarnaast ben ik Navu-gecertificeerd en mag daarom de titel Register Uitvaartverzorger (RU) voeren.

Samen met mijn collega’s van Monuta hoop ik nabestaanden in Tilburg en omgeving een bijzonder en waardig afscheid te kunnen bieden. Het afscheid zelf en de organisatie daarvan is een proces van dagenlang onderling schakelen om alles vakkundig, adequaat en tijdig tot in de puntjes verzorgd en geregeld te hebben. Het grootste compliment dat ik als uitvaartverzorger kan krijgen is wanneer nabestaanden na afloop van de uitvaart aangeven, ondanks het verdriet en gemis, met een goed gevoel terug te kijken op het afscheid.

Els Heijkant

Mijn naam is Els Heijkant. Ik ben geboren en getogen in Dongen, maar woon al weer bijna dertig jaar met man en kinderen in Tilburg, “de schôônste stad van ’t laand”.

Jarenlang heb ik met veel plezier in de zakelijke dienstverlening en client services gewerkt.

Toen ik een aantal jaar geleden zelf afscheid moest nemen van mijn vader, ervaarde ik hoe fijn het was om in zo’n emotionele periode iemand naast je te hebben staan die er voor je is. Iemand die je door alle keuzes heen loodst die dan gemaakt moeten worden. Die met je mee denkt en alles voor je regelt. Die je rust biedt, zorg wegneemt en steun geeft in die moeilijke tijd.

Toen ik me realiseerde dat dat nou precies de rol was, die ik zelf voor anderen zou willen vervullen, ben ik de opleiding tot uitvaartverzorger bij Docendo gaan volgen. 

In 2019 heb ik de opleiding afgerond en de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar de uitvaartbranche. Sinds februari 2020 werk ik bij Monuta in Tilburg.

Ik vind het een eer om samen met de familie vorm te mogen geven aan een afscheid dat echt past bij hun dierbare. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel op dit afscheid terug kunnen kijken en draag daar graag mijn steentje aan bij.

Miriam Krist

Mijn naam is Miriam Krist, geboren en getogen in Tilburg. 

Bijna dertig jaar ben ik werkzaam geweest voor de overheid. Een paar jaar geleden kreeg ik het gevoel dat ik toe was aan iets anders. Na een uitgebreide oriëntatie kwam ik uit bij de uitvaartbranche. Ik ging in gesprek met een uitvaartverzorger van Monuta en werd enthousiast over zijn werkzaamheden. De passie en de voldoening waarmee hij sprak over zijn werkzaamheden. Ik zag mezelf helemaal in deze voor mij, nieuwe functie als uitvaartverzorger. Binnen mogen komen bij mensen op hun meest kwetsbare moment en dan hun zorgen uit handen nemen, het regelen van de uitvaart. 

In 2019 ben ik de opleiding tot uitvaartverzorger gaan volgen bij Docendo. Eind 2020 heb ik deze opleiding afgerond en de overstap gemaakt naar de uitvaartbranche. Hoe bijzonder was het dat Monuta uiteindelijk ook mijn nieuwe werkgever werd.  

Ik sta graag voor u klaar en help u graag met de voorbereiding en uitvoering van een mooi en bijzonder afscheid van uw dierbare. Een afscheid is voor mij pas een goed afscheid als u, als nabestaanden terugkijkt met een goed gevoel op het afscheid van uw dierbare.