Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Tilburg gemiddeld met een

9,5
59 beoordelingen
100% beveelt Monuta Tilburg aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Hoewel we ‘per ongeluk’ bij Monuta terecht zijn gekomen, hadden we het niet beter kunnen treffen. Bas de Esch heeft ons veel zorg uit handen genomen en heeft gedurende de tijd tussen het overlijden en de uitvaart continu een vinger aan de pols gehouden, op een integere en warme manier. De twee dames die geholpen hebben met het thuis opbaren en de rest van het team dat iedere dag kwam kijken of alles goed was, waren zo warm en oprecht, dat we nog net niet naar ze uitkeken, iedere dag. Dit hele team kon binnenkomen in uniform en precies opgaan in het bezoek dat er al was, met alle respect voor de omgeving. Ik noem hier Hetty even bij naam, omdat zij het vaakst langs gekomen is en we het meest contact hadden met haar. Het korte berichtje van haar op de dag van de uitvaart was net even zo’n extra zorgzaam momentje dat ons goed deed. De woorddienstbegeleidster was perfect voor ons uitgezocht en sloot precies aan bij waar wij aan dachten. We hebben door dit team een prachtig persoonlijk en intieme uitvaart gehad waar we vele complimenten voor mogen hebben ontvangen. Onze dank is dan ook bijna onbeschrijflijk groot.

Meer lezen
Misja
Baarle-Nassau
03-05-2022
8

Kijk met een goed gevoel terug op het afscheid van mijn tante. Super tevreden over Bas en Agertha. Zij hebben er alles aan gedaan om ons tot steun te zijn.

Meer lezen
Annemiek
Oisterwijk
02-05-2022
10

2 jaar geleden zijn wij heel fijn begeleid door Bas van Esch bij het afscheid van mijn schoonmoeder dus deze keer ook weer naar Bas gevraagd om ons door dit proces heen te helpen bij het afscheid van mijn vader en wederom heel betrokken, deskundig en met empathie begeleid door Bas en de mensen van Monuta. Er wordt geluisterd naar je wensen en de mogelijkheden om dat te realiseren. Ze staan niet alleen tijdens de voorbereidingen en het afscheid voor je klaar maar ook daarna als het nodig is. Hierdoor kunnen wij ondanks het verdriet terug kijken op een mooi afscheid . Dank daarvoor .

Meer lezen
Karin
Tilburg
29-04-2022
10

Wij zijn echt heel fijn geholpen en begeleid met het afscheid van mijn vader. Echt hele fijne mensen.

Meer lezen
Miranda
Tilburg
26-04-2022
8

Van begin tot het eind goede begeleiding

Meer lezen
Gerard
Udenhout
19-04-2022
9

Als we een vraag hadden kregen we meteen een antwoord. Prima alles oke

Meer lezen
Carla
Tilburg
04-04-2022
8

Alles heel goed geregeld en mooi verwoord complimenten daarvoor by

Meer lezen
Gerard Michielsen
Udenhout
17-03-2022
9

Uitvaartverzorger Bas de Esch heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en naar alle tevredenheid uitgevoerd, was een afscheid zoals de overlevende wenste.

Meer lezen
Jan en Gerrie
Goirle
16-02-2022
10

Vanaf het eerste moment verliep het contact erg prettig. Oog voor detail, zeer goede kennis/begeleiding waarin wij onze wensen zeer zeker konden passen met respect voor onze moeder en zeker voor ons als kinderen.

Meer lezen
Lianne en René
Berkel Enschot
10-02-2022