Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Tilburg gemiddeld met een

9.7
31 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Tilburg aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ik en mijn familie hadden niets meer kunnen verlangen... dag en nacht bereikbaar en zo ontzettend lief en meelevend...

Meer lezen
Marina
Tilburg
05-11-2021
10

De 'menselijke maat' staat bij Monuta voorop. Voelt als een warm bad in een tijd waarin alles met snelheid beslist moet worden. Met dank aan de uitvaart medewerkers en de ritueel begeleider die er samen voor zorgen dat de uitvaartviering recht doet aan de overledene en nabestaanden. Angelique

Meer lezen
Angelique Hönen
Berkel-Enschot
25-10-2021
10

We mochten meteen beginnen met rouwen! En dat was en is ons heel veel waard. Alles werd meteen geregeld, er werd met ons meegedacht, we werden uitstekend geadviseerd, van A tot Z, aan alles werd gedacht. Wij vonden het heel fijn dat we aan niets hoefden te denken en dat alles voor ons werd gedaan, uiteraard in overleg en met onze goedkeuring. Ons contactpersoon Bas was fantastisch, nogmaals dank voor alles! Oprecht bedankt!

Meer lezen
Meryem de Groot
Tilburg
24-10-2021
10

Alhoewel er geen verzekering bij Monuta liep is erg gelijk pro-actief, met respect en inlevingsvermogen de zorg rondom het afscheid van onze vader opgepakt en georganiseerd. Met ruimte voor emotie en rust. Dit alles heeft erg veel bijdragen aan een heel mooi afscheid.

Meer lezen
Roelant de Haas
Bavel
24-10-2021
10

We hadden aan Bas een zeer betrokken en empathische begeleider. Schakelt snel. Is to the point en zeer accuraat.

Meer lezen
Erwin
Oisterwijk
01-09-2021
10

Mijn vader is met veel respect thuis opgehaald. Het contact met Bas en Sietse verliep snel, heel prettig en enorm hulpvaardig. Sietske heeft de rode draad van mijn vader perfect vertaald. Bas was altijd bereikbaar, top! Alles tot in de puntjes geregeld!

Meer lezen
Jozien
Tilburg
26-08-2021
10

Voor het overlijden van onze vader ben ik in contact gekomen met Bas. Hij heeft enorm geholpen met informatie geven over en rondom de uitvaart. Toen onze vader is overleden in de hospice heeft Bas het meteen goed opgepakt en echt ontzettend zijn best gedaan om te helpen en te ondersteunen! Het is ondanks onze persoonlijke omstandigheden toch zo snel als mogelijk en erg netjes en goed geregeld. We zijn Bas echt enorm dankbaar voor wat hij voor ons heeft gedaan en de goede zorgen voor onze vader!

Meer lezen
Jennifer
Tilburg
24-08-2021
8

Bas neemt zijn werk erg serieus, is meegaand en proffesioneel.

Meer lezen
Gérard
Tilburg
20-08-2021
10

De hulp die ik van Monuta Tilburg heb ontvangen bij het overlijden van mijn echtgenote heb ik als zeer positief ervaren. Hierbij willen ik en mijn zoon hun dan ook nog hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de prettige afwikkeling van toch een droevige gebeurtenis.

Meer lezen
Henny
Tilburg
09-08-2021

De aandacht en het aandragen van de juiste opties vond ik zeer prettig en heel warm. Ook de communicatie van uw collega's was heel fijn. Ik had niet verwacht dat we het afscheid van mijn vader zo waardig en liefdevol konden organiseren.

Meer lezen

Mevr. van der Hoek

Goede planning, niet opdringerig en zoekend naar wat uiteindelijk het beste is. Veel begrip en tact.

Meer lezen

Anoniem

Goed aanspreekbaar en bereikbaar. Grote service. Denken actief mee en geven bruikbare adviezen. Prettige sfeer.

Meer lezen

Mevr. Blom-Mentink

Betrokken en een luisterend oor.

Meer lezen

Mevr. van Heeswijk-Gralke

De persoonlijke aanpak, de correctheid van alle medewerkers, de volledigheid, het inlevingsvermogen en de hulp welke continu wordt geboden.

Meer lezen

Mevr. van den Broek

De aandacht en het meedenken naar de juiste opties vond ik zeer prettig en heel warm. Ook de communicatie van uw collega's was heel fijn. ik had niet verwacht dat we mijn vader zo waardig en liefdevol konden cremeren.

Meer lezen

mevrouw Van Der Hoek

Wij zijn zeer tevreden over het team.

Meer lezen

heer Jansen

Afspraken werden goed nagekomen. Ik ben woonachtig in Leiden en de overleden persoon woonachtig in Tilburg. De begrafenis vond plaats in Breda. Omdat ik aangewezen was op contacten via de mail en als nodig per telefoon werd ik direct geïnformeerd en kon alles goed geregeld worden. Uitvaartbegeleider Bas de Esch had begrip voor mijn situatie en alle credits aan zijn adres. Van het begin tot het einde in stijl geregeld.

Meer lezen

Dhr. Verhaar

Wij kijken met een goed gevoel terug op het afscheid van mijn moeder. Dat het, ondanks de lastige situatie, toch een mooi afscheid is geworden is in belangrijke mate te danken aan jullie goede zorgen en jullie tactvolle omgang. Nogmaals complimenten daarvoor.

Meer lezen

Fam. Mannaerts