Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Tilburg gemiddeld met een

9,6
98 beoordelingen
100% beveelt Monuta Tilburg aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Goede begeleiding.

Meer lezen
Corrie
Tilburg
15-03-2023
10

Monuta heeft ons op een fijne, warme manier begeleid bij het overlijden van mijn man en onze vader. Met waardigheid voor onze geliefde, maar sturend waar nodig in de emotionele achtbaan waar we in waren beland. Heel prettig waren de keuzes die we overal zelf in hadden, niets moest maar alles mocht waar wij bij wilden zijn of wat we wilden doen. Het heeft ons geholpen bij het nemen van afscheid en de afscheidsdienst die wij voor ogen hadden. Dankjewel, het maakt dat wij het gevoel hebben dat wat we nog konden doen voor hem, gedaan hebben.

Meer lezen
Saskia
Tilburg
02-03-2023
10

Wij zijn enorm tevreden over de begeleiding die aimee en laura ons gegeven hebben bij het overlijden van onze vader. Zijn gehele uitvaard was in zijn stijl geregeld. Onze vader was een hard rock fan, wat lastig is te vertalen in een uitvaart maar het is ze gelukt. Ook de zaal 'de ode' heeft hier aan bijgedragen. Een fijne informele zaal zonder dat iedereen statig op een rijtje zit. Maar gewoon gezellig door elkaar heen aan ronde tafeltjes. Erg fijn en passend bij onze vader. Alles was tot in de puntjes geregeld van de thuisopbaring bij ons thuis (en de begeleiding in deze periode), vervoer naar het crematorium, tot invoer in de crematie oven. Alles word open en eerlijk met je besproken en, gezien onze leeftijd, ook extra aandacht voor uitleg hiervan. Ook de mogelijkheden tot personalisatie zijn erg fijn. Ze denken met je mee en als er iets niet kan word er verder gekeken om het wel zo passend mogelijk te krijgen. Twee weken later overleed mijn oma, de moeder van mijn vader. Ik belde eigelijk met de vraag of het as van papa naast oma mocht komen te staan. Toen vroeg de medewerker mij of we zijn as niet bij de dienst van oma wilde hebben. Ik wist niet dat dit überhaupt mocht. Maar ze regelde het voor ons. Zo was hij er toch bij. Een enorm grote betekenis voor ons. En nu staan ze naast elkaar tot we ze mogen ophalen. Ook dit is enorm waardevol voor ons geweest. Dit laat zien hoe ze met je meedenken om het beste te maken van de verdrietige, turbulente tijd waar je in zit. Kortom, enorm tevreden en een dikke dankjewel voor de kanjers die ons hebben bijgestaan!

Meer lezen
Mandy
Oudheusden
02-03-2023
10

Uitvaart van mijn moeder was goed en respectvol geregeld, er werd goed geluisterd naar onze wensen

Meer lezen
Desiree
Tilburg
15-02-2023
9

alles snel en duidelijk geregeld ,zeer professioneel afgehandeld

Meer lezen
frank sterke
Tilburg
15-02-2023
10

Wij hebben, samen met Bas de Esch van Monuta en Renee als voorganger een afscheid van mijn vader kunnen regelen zoals wij dat graag wilden. Ook aanpassingen op het einde van de voorbereiding waren geen probleem. Iedereen van Monuta was erg vriendelijk en meelevend.

Meer lezen
Henny
Tilburg
05-02-2023
7

Wij hebben van mijn moeder /onze oma afscheid kunnen nemen naar de wensen van haar zelf dankzij Bas , t was een mooi samenzijn in besloten kring . Alles is naar wens verlopen, top !

Meer lezen
Sonja Niehoff
TILBURG
29-01-2023
10

Na het overlijden van mijn schoonvader zijn we snel en goed geholpen door Monuta. We hebben rustig afscheid kunt nemen omdat de zorgen uit onze handen zijn genomen. Ik heb de hulp en de steun als prettig ervaren.

Meer lezen
Fatima
Eindhoven
28-01-2023
9

Fijne samenwerking waarbij we alle ruimte kregen om het afscheid zelf in te vullen. Daarna werd alles goed geregeld en werden we goed op de hoogte gehouden van de mogelijkheden die er waren.

Meer lezen
JP
Tilburg
27-01-2023