Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Tilburg gemiddeld met een

9,6
66 beoordelingen
100% beveelt Monuta Tilburg aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Enkele weken geleden heeft Monuta de uitvaart van mijn moeder geregeld. Bas de Esch: hartelijk dank voor de mooie begeleiding en hulp; Sympathiek & duidelijk. Respectvol & pragmatisch. Je bracht me telkens op de hoogte van wat belangrijk was en hield de vinger aan de pols waar ikzelf dingen aan het regelen was. Je was aanwezig, zonder op de voorgrond te staan maar je verdween ook niet naar de achtergrond; in balans. Wat ik ook erg waardeerde, je heb de hele weg erheen begeleid en kon met je eigen agenda schuiven, waardoor je aanwezig was op de uitvaart. ik begrijp dat dat niet altijd kan, je moet het met je eigen planning kunnen combineren, maar dat die moeite namen, dat vond ik mooi. professioneel en ; 'menselijk'. hartelijk dank daarvoor. Ruud Hermans, jij hebt de dienst begeleid met woorden, met zang. Voor de genodigden was het bijzonder te zien, hoe je professionaliteit combineerde met persoonlijke benadering. je ondersteunde mij en de kinderen om zelf een verhaal te brengen, dat was waardevol. Je kon het verhaal van ons mam, zo brengen dat de zaal haar leerde kennen, haar leven werd een beleving daardoor. Ook de combinatie hoe Ruud en Bas op elkaar 'ingespeeld' waren, ja. Het 'klopte' gewoon: afgestemd op ons, de uitvaart was nu precies zoals ons mam zelf was. En dat helpt echt, bij het dragen van het verlies. Bedankt, ook namens mijn vader Emiel van Kuijk, groeten van Sharon, Nina en Stan

Meer lezen
sharon
Goirle
28-07-2022
10

Bas heeft de uitvaart van mijn moeder goed verzorgd tot in de puntjes toe we hebben veel contact gehad met elkaar als we een vraag hadden kregen we snel een antwoord terug. Dat geldt ook voor Sietske zijlmans ook zij heeft een heel mooie dienst gehouden van mijn moeder met een hele mooie gedichten er bij. Als we een aanpassing wouden in het levensloop verhaal van mijn moeder dan was dat geen probleem. Bas de Esch en Sietske zijlmans dankje jullie wel voor de mooie afscheid van mijn moeder. Groetjes Petra van den Heuvel en Edwin van den Heuvel

Meer lezen
Edwin
Oss
25-07-2022
10

Voorbereidingen en uitvaart prima geregeld! Met dank aan Bas de Esch (uitvaartverzorger)

Meer lezen
Fam. Janssens
Berkel-Enschot
25-07-2022
10

Ik ben erg te spreken over de wijze waarop de medewerkers van Monuta, in het bijzonder uitvaartondernemer Bas de Esch en woorddienstbegeleider Sietske Becks - Zijlmans, ons als nabestaanden hebben ondersteund en begeleid na het overlijden van mijn broer. Bas heeft op een warme, eerlijke, maar vooral persoonlijke wijze gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld werd. Bas stuurde regelmatig updates, informeerde of alles naar wens verliep en was altijd bereikbaar voor vragen. Helaas kon Bas niet bij de uitvaart aanwezig zijn, maar zijn collega Bram heeft ons tijdens de uitvaart op dezelfde persoonlijke manier begeleid. Ook noemenswaardig dat Bas na de uitvaart ook bereikbaar bleef voor vragen. Bas heeft ons in deze hectische en emotionele periode veel zorgen uit handen genomen en daar zijn wij hem heel dankbaar voor. Daarnaast complimenten aan Sietske. Sietske weet anekdotes en herinneringen om te zetten in mooie, treffende teksten. Daarnaast heeft Sietske ons fijn begeleid in de dagen voorafgaand aan de uitvaart, waarbij zij continu bereikbaar was voor vragen en alles in goed overleg ging. Tijdens de dienst heeft Sietske het levensverhaal van mijn broer mooi geschetst. We hadden ons geen betere woorddienstbegeleidster kunnen wensen! Ook dank aan alle andere medewerkers van Monuta (o.a. Bart en Jordi), die op respectvolle en integere wijze met ons als nabestaanden en met mijn broer omgingen.

Meer lezen
Nina
Tilburg
25-07-2022
10

Voor het afscheid van onze moeder en oma hadden we vrij goed in gedachten hoe het eruit zou moeten zien, evenals kennisgeving en papieren herinnering. Met dank aan Bas in de voorbereiding en de bescheiden rol van Marieke tijdens het afscheid is dit volledig gelukt. Dank daarvoor Bas en Marieke. Mede namens de rest van de familie, Yvonne

Meer lezen
Yvonne
Udo-Reijnders
06-07-2022
9

Bas wist goed af te stemmen op ons. Goede begeleiding, eerlijk en ook een grapje op zijn tijd. Dat past bij wie wij zijn.

Meer lezen
Karen
Tilburg
26-05-2022
10

Beleefd, vriendelijk, meedenkend, konden met mijn humor en tranen overweg. Ze waren op gepaste afstand toch dichtbij! Alle respect voor deze monuta medewerkersdie gezamelijk, deze moeilijke tijd wisten te verzachten!!

Meer lezen
Natasja Tellekamp
tilburg
22-05-2022
10

Hoewel we ‘per ongeluk’ bij Monuta terecht zijn gekomen, hadden we het niet beter kunnen treffen. Bas de Esch heeft ons veel zorg uit handen genomen en heeft gedurende de tijd tussen het overlijden en de uitvaart continu een vinger aan de pols gehouden, op een integere en warme manier. De twee dames die geholpen hebben met het thuis opbaren en de rest van het team dat iedere dag kwam kijken of alles goed was, waren zo warm en oprecht, dat we nog net niet naar ze uitkeken, iedere dag. Dit hele team kon binnenkomen in uniform en precies opgaan in het bezoek dat er al was, met alle respect voor de omgeving. Ik noem hier Hetty even bij naam, omdat zij het vaakst langs gekomen is en we het meest contact hadden met haar. Het korte berichtje van haar op de dag van de uitvaart was net even zo’n extra zorgzaam momentje dat ons goed deed. De woorddienstbegeleidster was perfect voor ons uitgezocht en sloot precies aan bij waar wij aan dachten. We hebben door dit team een prachtig persoonlijk en intieme uitvaart gehad waar we vele complimenten voor mogen hebben ontvangen. Onze dank is dan ook bijna onbeschrijflijk groot.

Meer lezen
Misja
Baarle-Nassau
03-05-2022
8

Kijk met een goed gevoel terug op het afscheid van mijn tante. Super tevreden over Bas en Agertha. Zij hebben er alles aan gedaan om ons tot steun te zijn.

Meer lezen
Annemiek
Oisterwijk
02-05-2022