Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Tilburg gemiddeld met een

9,6
125 beoordelingen
100% beveelt Monuta Tilburg aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Vanaf het eerste contact, reeds voor het overlijden van mijn partner, tot na het afscheid heb ik deze mensen als zeer professioneel en empatisch ervaren. Elk moment van de de dag kon ik bij ze terecht met vragen en opmerkingen en altijd ontving ik een oplossing en een luisterend oor. Ik heb heel veel steun en warmte ervaren van deze mensen!! Dank je wel voor alles.

Meer lezen
Gerben van Iersel
Tilburg
29-01-2024
10

Hebben veel dingen gedaan zoals eerder afgesproken Hebben ons goed begeleid opgevangen en ondersteunt bij het verlies van mijn vrouw

Meer lezen
Jo Veraert
Tilburg
02-01-2024
10

De uitvaart uitstekend verzorgd! Hoewel er voor ons als nabestaanden nog genoeg te regelen over bleef, is ons alles voor zo ver mogelijk uit handen genomen. En waar toch iets mis ging is dit snel en erg goed opgelost.

Meer lezen
René
Oisterwijk
08-12-2023
10

Je wordt van begin tot eind begeleid en en er wordt meegedacht.

Meer lezen
petra
tilburg
06-12-2023
10

PERSOONLIJK. LUITEREND . ONZE WENSEN ZIJN BEGREPEN EN VERVULD.

Meer lezen
T. Denessen
Waalwijk
01-12-2023
10

Ik vond het Team, in het bijzonder Bas de Esch, wat ons ondersteund heeft na het overlijden van Silvya, zeer betrokken waren, waar nodig zorg uit handen namen, en ook heel attent waren. Met onze persoonlijke wensen is goed rekening gehouden. Niks was te veel. Dit heeft er voor gezorgd dat wij als familie het afscheid in zijn geheel, als een persoonlijk en warm afscheid hebben ervaren, Bedankt!

Meer lezen
Henry
Tilburg
01-11-2023
10

Het was een fijne ervaring; Bas en Marieke zijn heel professioneel en vriendelijk.

Meer lezen
Carla
Tilburg
29-10-2023
10

Bij een overlijden wil je goed en lief geholpen worden. Daar zijn de medewerkers van Monuta goed in geslaagd. Bas en Els hebben ons goed gesteund en alles kordaat aangepakt. Ook de andere collega's op het uitvaartcentrum waren betrokken en warm. Ook achteraf nog veel interesse vanuit Monuta, je voelt je niet zomaar een klant. Hele fijne organisatie voor iets wat je liever niet wilt doen.

Meer lezen
Enrico
Drunen
19-10-2023
10

In deze droevige tijd vond ik het fijn om steun en deskundigheid te ervaren.

Meer lezen
Angelina
Tilburg
10-10-2023