Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Tilburg gemiddeld met een

9,5
83 beoordelingen
100% beveelt Monuta Tilburg aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Bas de Esch is een betrokken en deskundig uitvaartleider. Hij denkt met je mee en is altijd bereikbaar als je hem nodig hebt. Bedankt!

Meer lezen
Tan Trinh
Amersfoort
16-11-2022
9

Goed

Meer lezen
Henri
Geldrop
16-11-2022
8

Wij hebben het afscheid van mijn moeder en Oma als heel warm en waardevol ervaren, mede door Bas de Esch en Rob van Tilburg. In het bijzonder vonden wij Rob een heel prettig en rustig persoon, waar absoluut niets teveel was. Hij maakte ons afscheid plaatje compleet en is zeker aan te bevelen bij anderen. Dank jullie wel !

Meer lezen
Monique
Drunen
03-11-2022
10

Ik heb vele jaren bij Monuta met veel plezier gewerkt maar nu was het anders. Bart en Rob hebben het met veel toewijding en warmte geregeld en uitgevoerd mijn complimenten. Het was de uitvaart van mijn broer

Meer lezen
Ad
Tilburg
30-10-2022
10

Dankjewel beste mensen van Monuta, in het bijzonder Bas! Het afscheid en de uitvaart van mijn moeder zijn mede dankzij jullie voor mij en mijn familie een prachtige, gedenkwaardige gebeurtenis geworden. De hele voorbereiding verliep vlekkeloos en we hebben de zorg die jullie hebben besteed aan het geheel als zeer respectvol en professioneel ervaren. We hebben veel zelf gedaan, vooral voor de uitvaartdienst. Soms hadden we daarbij niet alles goed doordacht, maar de rimpeltjes werden netjes door jullie gladgestreken. Top! We kijken met veel warme gevoelens op deze verdrietige periode terug.

Meer lezen
Frans
Tilburg
28-10-2022
10

Na get overlijden van onze dierbare, zijn we in contact gekomen met monuta. Onze contactpersoon Bas, stond vanaf het begin altijd voor ons klaar. Hij verstaat zijn vak, toont medeleven en is oprecht in de gesprekken. Door hem kom je niet voor onverwachte verassingen te staan. De uitvaart was goed verzorgd en voldeed aan onze wensen. De twee gastvrouwen stonden ook altijd voor ons klaar en zorgden voor een goed lopende avond. Speciale dank voor Nancy. Kortom: Monuta is voor iedereen aan te raden. Het personeel staat tot in de late avonduren voor je klaar en zorgt voor een vlekkeloos verloop tijdens het afscheid van uw dierbare.

Meer lezen
Nicole
Bladel
21-10-2022
10

Ik had een goede click met Laura Ik had al contact opgenomen toen mijn moeder op sterven lag. Ze heeft mij heel goed geholpen en geïnformeerd Alles samen geregeld en vastgelegd, zodat ik alle tijd had om er te zijn voor mijn moeder en na haar sterven weinig meer hoefde te doen. Na het sterven van een familielid wordt er al heel veel van iemand gevraagd, en je word geleefd door je omgeving. Ik heb in redelijke rust haar heengaan kunnen verwerken

Meer lezen
Annemiek Van de Wiel
Waalwijk
14-10-2022
8

Je wordt goed begeleid. Kleine aanpassingen op verzoek van de klant worden goed en accuraat opgepakt. Wel mag er beter gecommuniceerd worden naar de klant betreft de ophaalservice van PostNL bij het afgeven van rouwpost.

Meer lezen
Robert
Tilburg
14-10-2022
10

Vanaf het 1e contact een goed gevoel gehad. Goede begeleiding. Meedenken en voorstellen doen. Het geven van aandachtspunten waar je dan niet aan denkt. Ook na de uitvaart is er nog gedegen aandacht geweest. Al met al zeer tevreden.

Meer lezen
Marcel van der Schoot
Tilburg
08-10-2022