Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Tilburg gemiddeld met een

9,6
139 beoordelingen
100% beveelt Monuta Tilburg aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Begon een beetje stroef, maar de uitvaart verzorger heeft daarna alles goed begeleid! Communicatie met app verliep prima en snel! Het afscheid in ‘t Haagje in Breda was mooi en met veel respect van de medewerkers! ‘T Haagje is een aanrader voor een klein gezelschap! Ook na afloop benaderd door de uitvaartverzorger, met de vraag hoe het is geweest en hoe het met ons is!

Meer lezen
Anja
Schoonhoven
14-06-2024
10

Na het overlijden van onze moeder gebeld met Monuta, fijn geholpen door Bas. De dag erop kwam Sietske voor het gesprek over de afscheidsdienst. Die snapte precies wat we bedoelden. We hebben er een goed gevoel over en denken dat onze moeder dik tevreden zou zijn. Dat is het belangrijkst.

Meer lezen
Petri Pijnenburg
TILBURG
12-06-2024
10

Geweldig hoe alles is verzorgd en gedaan. De afscheidsdienst was geweldig in elkaar gezet door Antoinette Veldman. En we zijn ook goed geholpen door Bas van Esch. Een goede begrafenisonderneming zijn jullie

Meer lezen
Annemie
Reusel
12-06-2024
10

Super fijne ervaring. Begripvol en mee denken waar wij zelf initiatief kunnen hebben etc. Erg respectvolle en fijne uitvaart hierdoor.

Meer lezen
Rob
Tilburg
06-06-2024
10

We hebben prettig samengewerkt met de uitvaartverzorger Bas de Esch en ritueelbegeleidster Diana Prins. Doordat ze van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bereikbaar waren, hebben we in een korte tijd een hele mooie uitvaart kunnen regelen.

Meer lezen
René
Chaam
30-05-2024
10

Ik ben zeer tevreden hoe het contact en de begeleiding is verlopen. Ga op deze manier door. Gr Rob van Uden

Meer lezen
Rob
Tilburg
29-05-2024
10

Beste Monuta medewerkers wat een fijn gevoel geven jullie in deze trieste tijd. Het verlies van mijn man was heel zwaar. Doordat ik bij alles betrokken mocht zijn heeft het mij steun gegeven voor rouwverwerking. Samen mogen aankleden, samen de kist mogen sluiten, de opvang. De ceremonie wat was het mooi en plechtig zo dierbaar. Wat wij niet konden vertellen deed Marieke ze verwoordde alles wat wij aan hem wilde vertellen. Dank jullie voor deze ervaring steun. Het geeft ons kracht en steun bij de rouwverwerking.

Meer lezen
Jenny
Tilburg
29-04-2024
10

Mijn moeder werd op een zeer eervolle en waardige wijze van de reha-instelling waar ze gestorben was door de medewerkers van Monuta afgehaald en naar het crematorium gebracht. Ook het gesprek de volgende dag met Bas de Esch verliep heel erg positief. Hij was heel vriendelijk en competent tegelijk en dachte ook mee. Vragen die ik later nog had werden meteen beantwoord. De wensen van mijn moeder werden gerespekteerd en uitgevoerd. Ik moest nergens naar omkijken en dat was een grote steun in deze moeilijke tijd. In het bijzonder omdat ikzelf niet in Nederland woon. Mijn moeder had definitief de Juist beslissing genommen zich bij Monuta te verzekeren!

Meer lezen
Petra
München
03-04-2024
10

De uitvaart was heel goed verzorgt.

Meer lezen
A. Van Abeelen
Tilburg
27-03-2024