Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
013 - 822 65 27

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Tilburg gemiddeld met een

9,5
115 beoordelingen
100% beveelt Monuta Tilburg aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

We hadden een lastige start van onze eerste ontmoeting met Bas maar is goed gekomen . We vonden het een heel zakelijk begin maar dat zal wellicht altijd wel zijn.

Meer lezen
Astrid Hendriks
Drunen
26-08-2023
9

Bas en Antoinette hebben het op een warme respectvolle manier begeleid, zonder dat we het gevoel hadden met een zakelijke begrafenis ondernemer te maken te hebben......100% tevreden.

Meer lezen
P.c
Dickens
25-08-2023
9

Als familie hebben wij de zorg en aandacht zeer gewaardeerd. In alle voorkomende gevallen bereikbaar en beschikbaar zijn en het goed nakomen van de gemaakte afspraken. Het contact was ondersteunend, maar vooral ook prettig.

Meer lezen
jack
Scheveningen
03-08-2023
10

De wijze waarop deze uitvaart is verzorgt door Monuta verdiend alle lof. Conform de wensen van de overledene is alles tot in de puntjes verzorgt. Wij hadden ons geen betere uitvaartbegeleiders kunnen wensen en willen op deze wijze toch nog eens benadrukken dank uw allen !! De erven van mevrouw van Uden Cools

Meer lezen
karel
Tilburg
20-07-2023
10

Fijne en goede begeleiding in een moeilijke periode

Meer lezen
Ranjana
Eindhoven
11-07-2023
9

Ondanks dat mijn vrouw alles zelf heeft geregeld ben ik blij met de begeleiding en steun vanuit Monuta

Meer lezen
Sebastiaan
Tilburg
09-07-2023
10

Onze Superoma overleed op 102 jarige leeftijd. De dag erna zat Bas aan oma's eethoek om de puntjes op de i te zetten want oma had alles al besproken,geregeld en vastgelegd. Met alle aandacht, respect en oprechte interesse werdt er geluisterd naar elk detail en elke herinnering. De dag van de Begrafenis stond Rene ons op te wachten bij Monuta . Samen met ons gezin en mijn schoonouders hebben wij oma's kist gesloten en haar naar de auto gebracht.. Dit was een prachtig en ontroerend moment wat Rene feilloos aanvoelde. Rene, bedankt hiervoor. De dienst in de Mariakapel heeft Merijn geleid zoals oma het wilde. Terugkijkend op de dag was het bijzondere,indrukwekkende dag. Het was precies zoals oma het gewild had. Bas,Rene bedankt..

Meer lezen
Lesley
Tilburg
28-06-2023
10

Ik wilde even de tijd nemen om mijn ervaring met Bas Esch te delen. Bas heeft recentelijk de uitvaarten verzorgd voor beide van mijn schoonouders en ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor zijn ongelofelijke inzet en professionaliteit gedurende deze moeilijke tijd. Bas stond altijd klaar om te helpen, zelfs op zijn vrije dagen, wat veel zegt over zijn toewijding en passie voor wat hij doet. Hij was gedurende het gehele proces beschikbaar om vragen te beantwoorden, zorgen weg te nemen en advies te geven, en dit allemaal op een manier die zowel persoonlijk als respectvol was. Het respect dat Bas toonde voor mijn schoonouders en voor de emotionele toestand van onze familie, maakte deze moeilijke tijd een stuk draaglijker. Hij heeft niet alleen respectvol en waardig afscheid voor hen geregeld, maar hij heeft ons ook geholpen om ons op ons gemak te voelen en ons verdriet te verwerken. Ik wil Bas Esch ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uitvaartondernemer die persoonlijk, respectvol en zeer professioneel is. Zijn inzet voor zijn werk en de families die hij helpt is werkelijk bewonderenswaardig. Ik kan me geen betere ondersteuning wensen tijdens zo'n emotioneel uitdagende periode. Bedankt Bas, voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Meer lezen
Fatima
Eindhoven
19-06-2023
10

Wij vinden jullie correct ,meelevend en goed mee denken in onze situatie ,

Meer lezen
Nia hoezen
Empel
18-06-2023