Monuta ’t Statenhuys verplaatst

Den Haag, 6 mei 2020 – Monuta ’t Statenhuys, het uitvaartcentrum aan de Statenlaan 78 in Scheveningen, verplaatst vanaf 1 mei 2020 haar activiteiten naar Den Haag en Voorburg. Monuta heeft de huur van het pand aan de Statenlaan opgezegd en zal de dienstverlening vervolgen bij Uitvaartcentrum Innemee in Den Haag en Monuta Van der Togt in Voorburg.

 

“Het uitvaartcentrum aan de Statenlaan had beperkingen in de ruimte en minder parkeerplaatsen dan we zouden willen. We zijn al een tijd op zoek naar een ander pand op een A-locatie. Dat valt niet mee in Den Haag, dus hebben we nu besloten om eerst de activiteiten van de Statenlaan onder te brengen bij Uitvaartcentrum Innemee en bij Monuta Van der Togt,” zegt Jeanine van der Brink, Manager Uitvaartfaciliteiten Regio Randstad bij Monuta.

 

Monuta heeft bij Begraafplaats Oud Eik en Duinen de mogelijkheid om uitvaarten in uitvaartcentrum Innemee te organiseren. Monuta van der Togt in Voorburg heeft ook een eigen uitvaartcentrum die gebruikt kan worden voor opbaringen en kleine diensten. Vanaf mei 2020 werkt het voltallige team van ’t Statenhuys op het kantoor op de begraafplaats. Een plek die hen welbekend is.