Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Nabestaandenzorg Monuta

Nabestaandenzorg

Na de uitvaart breekt er vaak een moeilijke tijd aan voor nabestaanden. Naast het grote verlies verwerken moeten er ook praktische zaken zoals: financiële, juridische en administratieve zaken geregeld worden.

Met de Nabestaandendesk staat Monuta u bij in deze moeilijke periode. Verdriet kunnen we helaas niet wegnemen, maar met de Nabestaandendesk geven we u een houvast om de draad zo goed mogelijk weer op te pakken.

Wij bieden deze service kosteloos aan als standaard onderdeel van alle uitvaarten die Monuta verzorgt. Hiermee bieden we nabestaanden hulp bij praktische, financiële en administratieve zaken. Met de Nabestaandendesk kunt u eenvoudig en digitaal een checklist samenstellen die u helpt bij het regelen van diverse zaken.

Wat kan ik verwachten van de Monuta Nabestaandendesk?


Met de Monuta Nabestaandendesk bieden wij u praktische tips en hulp. Hieronder ziet u wat dit onder andere inhoudt:

  • Wat moet ik regelen om de nalatenschap goed af te handelen?
  • Kunnen nabestaanden in geval van schulden, de nalatenschap weigeren?
  • Tot wanneer wordt het pensioen van de overledene uitbetaald?
  • Welke abonnementen moeten worden opgezegd?
Afbeelding
Sterrenhemel Monuta

Sterrenhemel

Met de Sterrenhemel bieden wij u een digitale plek om een herinnering aan uw dierbare te maken. U kunt een ster maken en wij zorgen ervoor dat deze aan de Sterrenhemel wordt geplaatst. Deze ster kunt u altijd terugvinden door met uw muis over de sterren te gaan of in de zoekbalk de naam van uw dierbare te typen.

Afbeelding
Wie Troost Mij Monuta

Wie Troost Mij

Wie Troost Mij is opgericht als online ontmoetingsplaats voor nabestaanden om steun en troost te geven en te krijgen. Ook kunt u er diverse blogs lezen die in het teken staan van verlies en rouw. Op het forum van Wie Troost Mij kunt u uw verhaal rondom verlies of rouw delen en het er samen met lotgenoten over hebben.