Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Monuta Bussum Open Dag

Open dag 4 maart
Monuta Bussum

Kom naar de
open dag

Monuta Bussum organiseert op zaterdag 4 maart van 10.30 tot 15.00 uur een open dag in het vernieuwde uitvaartcentrum. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Nieuwe Hilversumseweg 59 in Bussum.

4 maart officiële opening

“Na drie maanden verbouwen en renoveren, is ons compleet veranderde uitvaartcentrum in november weer geopend”, vertelt uitvaartverzorger Esmeralda Ovaa. “De drie 24-uurskamers en de wisselkamer zijn een stuk groter geworden. Dankzij de combinatie van het kunnen neerzetten van persoonlijke spullen met de warme en zachte sfeer, is het een prettige ruimte geworden om afscheid te nemen van een dierbare. De kamers zijn vanuit de centrale hal te bereiken. Deze heeft een eigen ingang. Ook bevindt zich in de centrale hal een eigen keuken met zitplek waar de familie zich kan terugtrekken om wat te drinken.”

Programma
open dag

Op  zaterdag 4 maart bent u tussen 10.30 en 15.00 uur van harte welkom in ons vernieuwde uitvaartcentrum. Onze uitvaartverzorgers laten u graag ons pand en de faciliteiten zien tijdens een rondleiding. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

10.30 uurOfficiële opening
10.45 uur1e presentatie 'Gaan zoals je bent'
12.30 uur2e presentatie Partiar 'Een levenseinde zonder zorgen'
15.00 uurEinde open dag

Meld u aan voor
de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat onze uitvaartverzorger hier rekening mee houdt en tijd voor u reserveert. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 4 maart!

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?
CAPTCHA Deze vraag is bedoeld om spam op de website tegen te gaan.
2 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Afbeelding
Monuta Bussum