Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dag Monuta Emmen

Open dag Monuta
Emmen

Op zaterdag 30 september, van 10.30 tot 15.00 uur, organiseert Monuta Emmen een open dag. U bent van harte welkom aan de Weerdingerstraat 201, 7822 BK Emmen

Ons uitvaartcentrum

Graag willen we u een kijkje laten nemen in ons uitvaartcentrum in Emmen. Velen weten niet wat de mogelijkheden bij ons zijn voor een uitvaart. Van een informeel samenzijn in de intieme ‘ronde afscheidskamer’ tot een afscheidsdienst in onze aula. Tijdens deze open dag kunt u rondkijken in onze 24-uurskamers, onze aula en de koffiekamer. Alle ruimtes zijn mooi en huiselijk ingericht. Kom dat zelf die dag ervaren!

Open over afscheid

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u uw uitvaart zou willen? Open over afscheid is moeilijk, maar het geeft rust en duidelijkheid om er met elkaar over te praten. Graag nodigen wij u uit om te komen en in gesprek te gaan met een van onze uitvaartverzorgers.

Programma
open dag

Op zaterdag 30 september bent u tussen 10.30 en 15.00 uur van harte welkom in ons uitvaartcentrum te Emmen. Onze uitvaartverzorgers laten u graag ons pand en de faciliteiten zien tijdens een rondleiding. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

10.30 uurStart open dag
11:00 uur - 13.00  uurInformatie voorziening over de afhandeling van de nalatenschap door Partiar
11.00 uur - 15.00 uurMogelijkheid polischeck / Laatste wensen gesprek op afspraak en op locatie
11.00 uur - 15.00 uurDoorlopende rondleidingen / presentaties
15.00 uurEinde open dag

Meld u aan voor
de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat onze uitvaartverzorgers hier rekening mee houden en tijd voor u reserveren. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 30 september!

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?