Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open Dag Monuta Goes

Open dag Monuta
Wouter Groenleer

Op zaterdag 7 oktober, van 10.30 tot 15.00 uur, organiseert Monuta Wouter Groenleer een open dag. Per 1 juni is Monuta Richard Ensing in Goes overgenomen door Wouter Groenleer. Daarom bent u van harte welkom om aanwezig te zijn bij het officiële moment van openen om 10.30 uur. Hiervoor is een speciale gast uitgenodigd. Daarna begint onze open dag.

De open dag vindt plaats in het Uitvaartcentrum van Monuta Wouter Groenleer, Scottweg 1-01, 4462 GS in Goes.

“Ons uitvaartcentrum heeft een huiselijke sfeer. In plaats van bijvoorbeeld een grote aula, is er op deze locatie in Goes gekozen voor een warme ‘Huiskamer-look’. De families en genodigden kunnen zo ongedwongen plaatsnemen en herinneringen ophalen aan hun dierbaren. Uiteraard is deze ‘Huiskamer’ geschikt om in kleine aantallen een dierbare te herdenken tijdens een kleine bijeenkomst. Dit kan ondersteunt worden door foto’s of bewegend beeld op de televisie die in deze ruimte hangt of door muzikale klanken te laten klinken door het aanwezige geluidssysteem” aldus Wouter Groenleer.

Afbeelding
Monuta Wouter Groenleer

Programma
open dag

Op zaterdag 7 oktober bent u tussen 10.30 en 15.00 uur van harte welkom in ons uitvaartcentrum te Goes. Wouter Groenleer laat u graag ons pand en de faciliteiten zien tijdens een rondleiding. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

10.30 uurOfficiële opening – door een speciale gast
11:00 uur

Presentatie: “Gaan zoals je bent” gegeven door Wouter Groenleer

11.30 uurDoorlopende rondleidingen
12.30 uurPresentatie: Partiar “Een levenseinde zonder zorgen”
13.30 uurDoorlopende rondleidingen
15.00 uurEinde open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat Wouter hier rekening mee kan houden en tijd voor u kan reserveren. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 7 oktober!

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?