Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dag Monuta Groningen

Open dag Monuta
Groningen

Opening door
Jacques d’Ancona

Op zaterdag 14 oktober, van 10.30 tot 15.00 uur, organiseert Monuta Groningen een open dag. U bent van harte welkom aan de Melisseweg 93, 9731 BM Groningen. De feestelijke opening wordt om 10.30 verzorgd door Jacques d’Ancona.

Ons vernieuwde uitvaartcentrum

“Ons vernieuwde uitvaartcentrum heeft een huiselijke sfeer gekregen. In plaats van bijvoorbeeld een grote aula, is er voor onze locatie aan de Melisseweg gekozen voor een aula met huiselijke opstelling voor maximaal 20 personen. Families kunnen op deze manier op een intieme en informele manier afscheid nemen van hun geliefde. De aula beschikt over een tv scherm en geluidsinstallatie, zodat hier ook kleine diensten gehouden kunnen worden. Ook kan dit beeld en geluid tijdens een condoleance of registertekenen ingezet worden om een persoonlijke touch te geven. Onze rouwkamers zijn met hun tijd mee gegaan en hebben ook een huiselijk karakter gekregen. Verschillende zitjes in de 24uurskamers zorgen ervoor dat men op een informele manier bij hun geliefde kan zijn. Ook is er per kamer een bluetooth systeem ingebouwd, waardoor de families hun eigen muziek op kunnen zetten of de favoriete muziek van de overledene. Dit alles draagt bij aan het warme, liefdevolle afscheid dat elke overledene verdiend” aldus Steven Markus, teamleider facilitair.

Programma
open dag

De open dag start om 10.30 uur en is om 15.00 uur afgelopen. De feestelijke opening wordt om 10.30 verzorgd door Jacques d’Ancona.

U kunt de hele dag  binnenlopen, er zijn doorlopend presentaties, zodat u kunt zien welke mogelijkheden er zijn. Ook is er iemand van onze partner Partiar aanwezig. Partiar kan, indien er geen nabestaanden zijn als opdrachtgever van de uitvaart, voor de uitvaart en de nalatenschap zorgen.

Meld u aan
voor de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat onze uitvaartverzorgers hier rekening mee houden en tijd voor u reserveren. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 14 oktober!

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?