Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Header-vader-kind-kinderboerderij-op-de-rug

Regel het nu
voor later

Bereken uw premie

Vul uw geboortedatum in en bereken uw premie.

Voor nu
en voor later

Ze zijn nog zo klein, maar worden zo snel groot. Wat gaat de tijd snel. Opeens stappen ze de wereld in en jij beseft hoe kostbaar dit is. Je zou willen dat dit nooit voorbijgaat. Toch komt er ooit een moment dat jij er niet meer bent. En hoewel je daar liever niet over nadenkt, kun jij je er wel op voorbereiden. Met een uitvaartverzekering van Monuta. Regel het nu voor later, zodat er meer tijd overblijft om bewust te genieten.

Uitvaartverzekering
van Monuta

De keuze voor een uitvaartverzekering is moeilijk. Je wil het goed regelen, maar nu al nadenken over je eigen afscheid? Liever niet! Het enige wat je weet is dat je jouw gezin zoveel mogelijk wil ontzorgen als het eenmaal zover is. De precieze invulling van de uitvaart en de producten en diensten die je nu verzekert, laat je liever nog even open.

De uitvaartverzekering van Monuta speelt hier op in. Een uitvaartverzekering zonder de vaste lijstjes, maar met een vrij te besteden bedrag waarmee jij kiest wat jij wil. Zo bepaal jij later zelf hoe jouw uitvaart er uitziet. En bij de verzekering is de ondersteuning van een opgeleide Monuta uitvaartverzorger altijd inbegrepen.

Afbeelding
Meisje-vader-geitjes-voeren
Afbeelding
Moeder-krijgt-kroontje-op

Uitvaartverzorger
van Monuta

Iemand die jou en je naasten bij de hand neemt als er een uitvaart moet worden geregeld is onmisbaar. Daarom bevat onze verzekering altijd de volledige ondersteuning van een Monuta uitvaartverzorger. Een opgeleide uitvaartverzorger die jouw nabestaanden helpt met het maken van keuzes als zij het even niet meer weten en het regelt als zij het juist wel weten. Een luisterend oor, een echte regelaar, maar bovenal een fijn en betrouwbaar mens.

Afbeelding
Vader-buiten

Vrij te besteden
bedrag

Iedereen is uniek en de wensen voor een uitvaart zijn persoonlijk. Daarom heeft onze verzekering geen vast lijstje met producten, maar een bedrag waarmee jij zelf kunt kiezen wat jij wil. Een traditionele koffie en cake in het uitvaartcentrum of een uitgebreide borrel in jouw lievelingscafé. Met het vrij te besteden bedrag van onze uitvaartverzekering kies jij zelf wat bij jou past en hoe jouw uitvaart er later uitziet. En weet je het nog niet? Geen probleem, onze verzekering is tussentijds aan te passen. Je kunt de hoogte van de verzekering altijd naar boven én naar beneden bijstellen.

Kinderen gratis
meeverzekerd

Bij Monuta kun je kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekeren. Je moet ze hiervoor alleen nog bijschrijven op de polis. Zij zijn dan tot hun 18e verjaardag gratis meeverzekerd voor hetzelfde bedrag als de best verzekerde ouder op de polis.

Voordelen Monuta uitvaartverzekering: 

  • Direct online geregeld
  • Altijd en overal aan te passen
  • Hele gezin in één keer verzekerd
Afbeelding
Familie-voorlezen-in-hut

Sluit een Monuta
uitvaartverzekering af

Vul uw geboortedatum in en bereken jouw premie.