Recensies

Liefdevol

De uitvaartverzorging was respectvol, empathisch, betrokken, attent, deskundig, coöperatief, liefdevol, doortastend en integer. Vanaf het eerste telefonische contact, de opbaring thuis, de uitvaart, de begrafenis en de nazorg.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven, zijn betrokken, op zo’n moment grote steun.

Zoals mijn man het gewenst had

Dit was de wens van mijn echtgenote,en ik blij dat ik via Monuta hieraan heb voldaan.Het was voor ons een mooi afscheid.

Deskundig en liefdevol

Ik ben heel tevreden over Monuta Vlissingen omdat wij op een zeer deskundige, liefdevolle manier zijn begeleid door Adrienne Klein, voor wie niets te veel was om alles tot in de puntjes voor ons te regelen, mee te denken, op elk moment bereikbaar te zijn voor onze vragen. De uitvaart was precies zoals wij voor ogen hadden, en de rol van Adrienne was hierin heel belangrijk.

dankbaar

Wij hebben het contact met Adrienne (en ook met haar man) als bijzonder waardevol ervaren in een voor ons moeilijke tijd. Rustig en bekwaam heeft zij ons begeleid en ons gevolgd in onze wensen, met ons meegedacht, alle tijd genomen, geduldig en betrokken. Ze was steeds bereikbaar voor al onze vragen en opmerkingen, een steun en toeverlaat.. De uitvaart van mijn vader en alles er omheen was precies zoals we het voor ogen hadden. Dat geeft zo'n goed gevoel. Echt dankbaar hiervoor. Ingrid van Wittene, mede namens Danny en Rebecca en de rest van de familie.

Empathie, rust en begrip

Ik heb goede ervaringen met Monuta en zou het een ander zeker aanraden. De uitvaartverzorger kwam en met een paar aantekeningen wist hij precies wat mijn wensen waren. Zijn empathie, rust en begrip waren fijn in deze moeilijke dagen. Ik ben hem erg dankbaar. Met het vervoer was er zeker respect voor de overledene.

Groot empatisch vermogen

Zeer vriendelijk en behulpzaam, met groot empathisch vermogen

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en behulpzaam, met groot empathisch vermogen

Wensen waargemaakt

Alles wordt goed uitgelegd en je wensen worden echt waar gemaakt.

Alles wordt goed uitgelegd en je wensen worden echt waar gemaakt.