Waarom Monuta Adrienne Klein?

  • Alles op één locatie bij begraafplaats of crematorium
  • Drie moderne 24-uurskamers
  • Tijd voor uw verhaal
  • Oog voor detail
  • Ongedwongen en professioneel

Monuta Adrienne Klein - Uw steun bij een uitvaart in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere

Het regelen van een uitvaart voor een dierbare is een belangrijke taak. U wilt het graag goed doen, uit respect voor degene die overleden is en om de nabestaanden te troosten. Het is ook een moeilijke taak, omdat u verdrietig bent en omdat er veel gebeuren moet in korte tijd. Monuta Adrienne Klein wil u dan graag van dienst zijn. In de moeilijke tijd na een overlijden nemen wij u praktische zorgen uit handen en helpen bij het regelen van de uitvaart in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. U kunt ons dag en nacht bellen om een overlijden te melden en onze hulp in te schakelen: 0118 – 41 27 60.

Wat past bij de overledene en u?

Begraven of cremeren? Een grote uitvaart met veel gasten, of liever in kleine kring? Maakt iemand foto’s van de dag van het afscheid, is er muziek, wordt er samen gegeten? Misschien heeft u al nagedacht over deze en andere vragen. Misschien heeft u ze tijdens het leven van uw dierbare al met hem of haar besproken. Of ligt alles nog open? Hoe dan ook, wij zullen u helpen uw keuzes te maken en te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld tijd en ruimte hebben voor het afscheid, dan bieden we daarvoor alle gelegenheid in een van onze twee uitvaartcentra in Vlissingen en Middelburg. U bepaalt hoe de uitvaart eruit komt te zien. Wij denken graag met u mee, ook over de kosten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kennis van Vlissingen, Middelburg en Veere

Monuta Adrienne Klein is werkzaam in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. Hier zijn meerdere begraafplaatsen, uitvaartcentra en een crematorium. Dankzij onze jarenlange ervaring met uitvaartverzorging op Walcheren weten wij precies wat er waar mogelijk is. Daar vertellen we u ook graag meer over.

U bepaalt zelf uw rol bij de uitvaart

Als u graag wilt bijdragen aan het afscheid van uw dierbare, dan stimuleren wij dit graag als we de uitvaart regelen. Dat kan de familie namelijk helpen bij de rouwverwerking. U kunt bijvoorbeeld helpen met de laatste verzorging of zelf de kist sluiten en dragen. Het is onze overtuiging dat dit u helpt in uw verdriet. Alles wat u rondom de uitvaart liever uit handen geeft, zullen wij met aandacht voor u verzorgen. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen. En door te luisteren komen we samen tot een afscheid waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken.

Ook als u niet of elders verzekerd bent

Onze uitvaartverzorging is er echt voor iedereen, ook als u niet verzekerd bent of bij iemand anders verzekerd bent. Ons streven is om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken.