Uitvaartverzorgers

Adrienne Klein - Zoutendijk

Uitvaartverzorger

Ik heb veel ervaring opgedaan in het uitvoerend management van diverse (maatschappelijke) organisaties in Zeeland. Ik werkte daar als manager sociaal cultureel werk en had de dagelijkse leiding in een hospice en werkte voor een grote kinderopvangorganisatie. Sinds 2012 werk ik als manager voor Monuta en ben ik verantwoordelijk voor de uitvaartverzorgers en medewerkers van het uitvaartcluster Zeeland en het Crematorium in Terneuzen.

Meer over mij

Gerrit Klein

Uitvaartverzorger

Samen met Adrienne heb ik de visie op uitvaartzorg van Monuta Adrienne Klein ontwikkeld. We bieden persoonlijke begeleiding zonder professionaliteit te verliezen; wij willen open en nabij zijn, zonder de afstand te verliezen waarmee we u goed kunnen helpen; wij willen niet alleen praktische hulp bieden, maar met u meedenken over de inhoud van het afscheid.

Meer over mij

Lenny Adriaanse-Kok

Medewerker Uitvaart

Sinds augustus 2013 werk ik als Uitvaartassistent bij Monuta in Zeeland. De laatste zorg bieden vind ik heel bijzonder om te doen en ik probeer dit dan ook met veel passie en liefde uit te voeren. Maar ik assisteer ook graag bij een uitvaart en bij de catering tijdens de condoleance. Het geeft mij een voldaan gevoel als een familie tevreden is en goed op een afscheid terugkijkt.

Meer over mij

Guido Poesiat

Uitvaartverzorger

In 2011 ben ik verhuisd naar Walcheren en hier voel ik me thuis. Ik woon dan ook met veel plezier in Vlissingen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden een potje te voetballen, een wandeling te maken over het strand of om gezellig met mijn vriendin er op uit te gaan. Daarnaast kom ik ook graag in de kerk. Na mijn studie Wijsbegeerte ben ik in 2017 begonnen in de uitvaartzorg en daar ben ik nog iedere dag gelukkig mee.

Meer over mij

Michiel Adriaanse

Medewerker Uitvaart

Ik ben Michiel Adriaanse, sinds 1 maart 2019 werkzaam als medewerker uitvaart bij Monuta Adrienne Klein in Vlissingen. Het werk als medewerker uitvaart is zeer gevarieerd.

Van het moment vlak na overlijden, als ik de laatste mag zorg geven, tot aan de dag van de uitvaart ben ik betrokken bij een familie. Dit zorgt ervoor dat je een familie leert kennen en begrijpen, zodat je op de dag van de uitvaart echt mee kan gaan met de wensen van de overledene en/of familie.

Meer over mij

Waarom Monuta Adrienne Klein?

  • Alles op één locatie bij begraafplaats of crematorium
  • Drie moderne 24-uurskamers
  • Tijd voor uw verhaal
  • Oog voor detail
  • Ongedwongen en professioneel

Werkgebied

Walcheren, gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere.