Uitvaartverzorgers

Monuta Hofrust staat altijd voor u klaar

Bij het overlijden van een dierbare willen wij de nabestaanden helpen om de uitvaart naar de wens van de overledene en henzelf tot in de puntjes te regelen. Het team van Monuta Hofrust is altijd bereikbaar en staat dag en nacht klaar voor u in deze moeilijke periode.

Monuta Hofrust is kleinschalig opgezet. We werken met een klein team en toch kunnen we u wel alle mogelijkheden van een grote landelijke organisatie bieden. Wij zorgen ervoor dat u zich zeker geen nummer voelt bij ons. We willen u graag goed leren kennen, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Met de landelijke organisatie van Monuta achter ons, kunnen wij u precies die uitvaart bieden die u voor ogen heeft..

Diederick Truin

Uitvaartverzorger

''Wat zou in deze uitvaart het verschil kunnen maken?'' Dat is de vraag die ik mezelf altijd stel. Het mooie aan dit werk vind ik dat ik bij mensen thuis kom. Alle contacten en de diversiteit vragen veel aanpassingsvermogen. Ik wil graag zorgen dat u in alle rust en vertrouwen de keuzes kunt maken die u helpen om het afscheid van uw dierbare zo goed en mooi mogelijk te maken.

Meer over mij

Bettine van der Laan

Uitvaartverzorger

“Ze is er voor mij.'' Dat gevoel wil ik graag aan mensen geven. Na een aantal jaren als koster gewerkt te hebben, merkte ik dat ik echt geraakt werd door uitvaarten. Je kunt dan echt iets voor mensen betekenen.

Ik hou van organiseren en vooruit denken en ik kan snel schakelen. Dat helpt me om mensen te ontzorgen bij het regelen van de uitvaart. Rust en ruimte creëren op de dag zelf. Dat wil ik voor u bereiken. Ik vind het mooi dat ik zo dichtbij mensen mag komen.

Meer over mij

Rinske Blok-Van Middendorp

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger vind ik het bijzonder om een familie in een voor hen zo verdrietige en moeilijke tijd bij te mogen staan. Er moet in korte tijd veel geregeld worden, een belangrijke taak voor mij is dan ook om de nabestaanden te ondersteunen en te inspireren bij het organiseren van het afscheid van hun geliefde.Mijn drijfveer is om iedere uitvaart naar volle tevredenheid te laten verlopen. Voor mij is iedere uitvaart bijzonder en uniek.

Meer over mij

Esther van den Top

Uitvaartassistent

Ik ben Esther van den Top, na jaren in de zorg gewerkt te hebben ben ik sinds april 2018 in dienst bij Monuta Hofrust als uitvaartassistent. 

Het is een dankbare taak om de nabestaanden bij te staan in een moeilijke periode. Het respectvol omgaan met de overledene en de nabestaanden is een belangrijk onderdeel van het werk maar ook het welkom heten, een kopje koffie geven of bloemen naar het graf dagen.

Meer over mij

Jolanda van Omme

Uitvaartassistent

Sinds januari 2017 ben ik in dienst bij Monuta Hofrust. Naast mijn baan in de zorg vind ik het fijn om werkzaam te zijn als uitvaartassistent in het team van Monuta Hofrust. 

Meer over mij

Waarom Monuta Hofrust?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Wij kennen de lokale gebruiken en mogelijkheden
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Bennekom, Otterlo, Harskamp, Wekerom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Renkum, Wolfheze en Deelen