Uitvaartverzorgers

Monuta Westen & Holterman stelt zich graag aan u voor.  

Corina Holterman

Uitvaartverzorger

Jarenlang heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening en vervolgens heb ik een bewuste overstap gemaakt naar het vak van uitvaartverzorger. Ik miste in mijn werk dat ik werkelijk iets kon betekenen voor mensen. Uit eigen ervaring weet ik dat na een overlijden veel door de nabestaanden geregeld moet worden. Als uitvaartverzorger kan ik hen in deze emotionele periode van afscheid zorg uit handen nemen. Hierdoor kan het ook een mooie periode zijn, waar je nog lang met een goed gevoel op terug kijkt.

Meer over mij

Ed Westen

Uitvaartverzorger

Ik heb jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat onderwerpen rondom de dood meer bespreekbaar zijn geworden in de media. Zo kreeg mijn werk als uitvaartverzorger een transparanter karakter. Wat altijd hetzelfde is gebleven, is mijn drive om nabestaanden in een hectische en verdrietige periode zo veel mogelijk tot steun te zijn. In die periode vinden nabestaanden het steeds belangrijker om veel dingen rondom de uitvaart zelf te doen.

Meer over mij

Waarom Monuta Westen & Holterman?

  • Stap voor stap, in alle rust komen tot een passende afscheid
  • Kent alle regionale mogelijkheden en gebruiken
  • Met respect voor nabestaanden en overledene
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Hank, Dorst, Oosterhout Nb, Oosteind, Den Hout Nb, Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, s Gravenmoer