Monuta Ontzorgt voor ondernemers

Ontzorgt u als ambitieuze ondernemer mee?

Hoe houden we in een vergrijzende maatschappij de zorg betaalbaar, zonder dat alle verantwoordelijkheid bij mantelzorgers komt te liggen? Monuta Ontzorgt werkt samen met ambitieuze ondernemers die het leven van oudere mensen verrijken en mantelzorgers ontzorgen. Daarvoor zijn wij continu op zoek naar goede en innovatieve ideeën, producten of diensten met een duurzaam verdienmodel. Heeft u zo’n innovatief of slim idee dat ervoor zorgt dat er voor oudere mensen en mantelzorgers tijd overblijft om samen door te brengen? Profileer u dan samen met Monuta in de markt.

U kent ons misschien als uitvaartverzorger en -verzekeraar. En dat kan kloppen. Die dienstverlening voeren we al sinds 1923 en blijven wij voortzetten. Maar de maatschappelijke context leidt ertoe dat we onze dienstverlening kunnen verbreden en zo nog beter invulling kunnen geven aan onze missie ‘voor iedereen een afscheid met een goed gevoel’. De dubbele vergrijzing legt namelijk een steeds grotere druk op de zorg en daarmee op de samenleving. Ouderen willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, terwijl de overheid een terugtrekkende beweging maakt. Monuta Ontzorgt wil bouwen aan een portfolio van producten en diensten die aansluit bij deze fase in het leven van ouderen.

Wat Monuta Ontzorgt kan betekenen

Met Monuta Ontzorgt bieden wij diensten aan die de laatste fase van het leven veraangenamen, verrijken en ontzorgen. Hierbij leggen we de nadruk op de combinatie tussen high touch én high tech. Via Monuta Ontzorgt vinden ouderen een overzichtelijk aanbod met producten en diensten die hen kunnen ondersteunen om langer thuis te blijven wonen.

Wij zoeken ondernemers die mee ontzorgen

Om het aanbod van producten en diensten te vergroten, zijn wij op zoek naar ondernemers met een ondernemende en open houding. Als Monuta geloven wij dat de verbinding tussen onze participaties de grootste winst is voor zowel de klant als de ondernemer. De producten en diensten van de ondernemers bieden wij namelijk gezamenlijk aan via Monuta Ontzorgt, maar wel onder de eigen (merk)naam van de ondernemer. Zo zijn wij samen in staat om op het juiste moment de juiste ondersteuning te bieden.

Waarom kiest u voor Monuta Ontzorgt?

Door de financiële investering van Monuta in uw onderneming, krijgt u de mogelijkheid om te groeien. Voor ons blijft daarbij voorop staan dat u als ondernemer de ondernemer blijft. Wel kunt u gebruikmaken van onze ervaring en hoge naamsbekendheid en van het
bereik en de groeiende aanwas van onze klanten.