Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dag Monuta Bloemendaal

Open dag Afscheidshuis
Bloemendaal

Op zaterdag 9 september 2023 openen duizenden monumenten in Nederland weer gratis hun deuren voor het grote publiek tijdens de Open Monumentendag. Ter gelegenheid daarvan stellen Johan Jonker en Astrid Rengers hun afscheidshuis open ter bezichtiging. U bent van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur in het monumentale afscheidshuis aan de Bergweg 60 in Bloemendaal.

Open over afscheid

Het afscheidshuis is huiselijk ingericht en heeft een kleinschalig karakter. Dit maakt het prettiger om het gesprek aan te gaan over afscheid nemen. Mensen zijn welkom voor een kopje koffie en hebben de vrijheid om de rouwkamer en huiskamer te bekijken, waardoor het meer als een thuisbezoek aanvoelt, maar dan op onze mooie locatie.

Afbeelding
Open dag Monuta Bloemendaal

Programma
open dag

Op zaterdag 9 september bent u tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom in ons afscheidshuis te Bloemendaal. Astrid en Johan laten u graag ons pand en de faciliteiten zien tijdens een rondleiding. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

11.00 uurStart van de inloop
11.15 uurMogelijkheid polischeck / Laatste wensen gesprek Doorlopende rondleidingen
15.00 uurEinde open dag

Meld u aan voor
de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat Johan en Astrid hier rekening mee houden en tijd voor u reserveren. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 9 september!

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?