Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dag Monuta Alfred Post

Open dag Monuta
Alfred Post Kampen

Op zaterdag 20 april, van 11.00 tot 15.00 uur, organiseert  Hof van Afscheid Monuta Alfred Post een open dag. U bent van harte welkom aan de Leeghwaterstraat 1A in Kampen. 

Onze locatie

“Het uitvaartcentrum heeft een huiselijke sfeer. In plaats van bijvoorbeeld een grote aula, is er op deze locatie in Kampen gekozen voor een warme ‘Huiskamer-look’. De families en genodigden kunnen zo ongedwongen plaatsnemen en herinneringen ophalen aan hun dierbaren. Uiteraard is deze ‘Huiskamer’ geschikt om in kleine aantallen een dierbare te herdenken tijdens een kleine bijeenkomst", aldus Alfred Post.

Open over afscheid

De laagdrempelige Huiskamer, draagt veel bij aan het Open zijn over afscheid. Families voelen zich eerder thuis om in gesprek te gaan of blijven op de locatie waardoor het een gevoel van saamhorigheid creëert. Hierdoor wordt afscheid nemen bespreekbaarder. Mensen zijn welkom voor een ‘bakje of plakje troost’.
 

Afbeelding
Open dag Monuta Alfred Post Kampen

Programma
open dag

Op zaterdag 20 april bent u tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom in ons Hof van afscheid te Kampen. Onze uitvaartverzorgers laten u graag ons pand en de faciliteiten zien tijdens een rondleiding. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma.

11.00 uurInloop
11.15 uur - 12.00 uurPresentatie: “Gaan zoals je bent”  door Alfred Post
12.00 uur - 13.00 uurDoorlopende rondleidingen
13.00 uur - 13.45 uurPresentatie:  "Een levenseinde zonder zorgen" door Partiar
13.45 uur - 15.00 uurDoorlopende rondleidingen
15.00 uurEinde open dag

Meld u aan voor
de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag vrijblijvend uw uitvaartwensen bespreken? Dan kunt u dit op de open dag zelf aangeven door middel van het invullen van een formulier. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 20 april!

Aanhef
Wilt u een check of uw Monuta uitvaartpolis nog bij uw wensen past?
CAPTCHA Deze vraag is bedoeld om spam op de website tegen te gaan.
9 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.