Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 14 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Gerrie
03-08-2022

Berendjan heeft het op de puntjes goed verzorgd, hij heeft een goed luisterend oor en heel betrokken bij de nabestaanden. De crematie enz is heel erg goed verlopen. Een lieve zorgzame man.

Lees meer

Jeannet
19-07-2022

De zorg is geweldig, de communicatie zeer correct. Geen opdringerigheid, luistert aandachtig en komt met een voorstel. De begrafenis was plechtig..

Lees meer

Jan
18-02-2022

Wij hebben onze contacten met Berendjan als erg prettig ervaren. Hij luistert goed. Hij dwingt niet, maar denkt goed mee en geeft adviezen op basis van zijn ervaring en inschatting. Dat hebben we erg gewaardeerd. Ook is hij altijd goed bereikbaar en vlot in het nakomen van zijn afspraken. Helemaal goed!

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Kampen en Staphorst

Wij komen op het meest persoonlijke moment met u in contact: namelijk wanneer een dierbare komt te overlijden of is overleden. Vanaf dat moment zijn wij er om alle praktische zaken rondom de uitvaart uit handen te nemen. Er komt namelijk in korte tijd veel op u af. U staat bijvoorbeeld voor de keuze of u voor een begrafenis of crematie kiest. En heeft u erover nagedacht of u de afscheidsdienst in de kerk wilt laten plaatsvinden of liever op een andere locatie? In deze moeilijke periode na het overlijden staat Monuta Endedijk u bij en verzorgen we samen met u een passende uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Endedijk
Afscheidshuis
Oude Rijksweg 452
7954 GD Rouveen
Image
Endedijk Hof van Afscheid
Hof van Afscheid Kampen
Leeghwaterstraat 1A
8265 ZK Kampen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Berendjan Endedijk
Uitvaartverzorger

Berendjan

Endedijk

Lees meer over Berendjan

Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Endedijk Rouveen

Uitvaartcentrum in Kampen en Staphorst

In de eerste uren na het overlijden moet er vaak veel geregeld worden ongeacht of dit nu een begrafenis op crematie is. Het is belangrijk dat hierin rust en ruimte is. U heeft immers net een dierbare verloren. Wij passen ons aan uw wensen aan. Wanneer Monuta Endedijk de uitvaart regelt, kunt u voor de opbaring terecht in het afscheidshuis van Monuta Endedijk in Rouveen of in Kampen. Deze lijken op een uitvaartcentrum en bieden u de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Onze uitvaartcentra zijn erg ruim, hebben een warme en sfeervolle uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Ons uitvaartcentrum is voor iedereen toegankelijk. Ook wanneer Monuta het afscheid niet verzorgd of als iemand niet of elders verzekerd was.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Endedijk werkt samen met de volgende lokale partners
Ritueel begeleiders
Diverse ritueel begeleiders
Drager
Ferentes
Opruimingsdienst
Lotus ruimt op
Notaris
Diverse notarissen
Bloemist
Diverse bloemisten
Fotograaf
Nico Post
Steenhouwer
Diverse steenhouwers
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Endedijk?
U kunt terecht bij Monuta Endedijk voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Kampen, Zalk, ’s Heerenbroek, Wilsum, IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, de Zande, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Staphorst en Rouveen.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met mij via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan ik u meer vertellen over de mogelijkheden.