Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 19 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Joke
22-05-2023

De uitvaartverzorger die ons heeft geholpen is pas een half jaar in dienst maar wat fantastisch was het als hij langs kwam zo rustig en zo ontzettend vriendelijk Alle lof voor Alfred Post.

Lees meer

Marcel
21-02-2023

Mijn vrouw (35) is in augustus 2018 overleden, ik bleef achter met 2 kleine kinderen. En dan. Als jong gezin hier nooit bij stil gestaan. Wat hebben wij een geweldige hulp en begeleiding van Berendjan gehad. Ook voor mijn 2 kleine kinderen was er passende hulp en begeleiding. Alles was perfect geregeld. Berendjan dacht mee aan de wensen van ons gezin en zorgde ervoor dat alles wat haalbaar was ook behaald werd.

Lees meer

Jan
15-12-2022

Hoe moelijk is het om de uitvaart van je moeder te regelen, en dan niet wetende wat te doen. Monuta Endedijk staat hier zei aan zei met je en weet je met elke stap te helpen.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Kampen en Staphorst

Wij komen op het meest persoonlijke moment met u in contact: namelijk wanneer een dierbare komt te overlijden of is overleden. Vanaf dat moment zijn wij er om alle praktische zaken rondom de uitvaart uit handen te nemen. Er komt namelijk in korte tijd veel op u af. U staat bijvoorbeeld voor de keuze of u voor een begrafenis of crematie kiest. En heeft u erover nagedacht of u de afscheidsdienst in de kerk wilt laten plaatsvinden of liever op een andere locatie? In deze moeilijke periode na het overlijden staat Monuta Endedijk u bij en verzorgen we samen met u een passende uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Endedijk
Afscheidshuis
Oude Rijksweg 452
7954 GD Rouveen
Image
Endedijk Hof van Afscheid
Hof van Afscheid Kampen
Leeghwaterstraat 1A
8265 ZK Kampen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Alfred Post uvv Monuta Endedijk
Uitvaartverzorger

Alfred

Post

Lees meer over Alfred

Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Endedijk Rouveen

Uitvaartcentrum in Kampen en Staphorst

In de eerste uren na het overlijden moet er vaak veel geregeld worden ongeacht of dit nu een begrafenis op crematie is. Het is belangrijk dat hierin rust en ruimte is. U heeft immers net een dierbare verloren. Wij passen ons aan uw wensen aan. Wanneer Monuta Endedijk de uitvaart regelt, kunt u voor de opbaring terecht in het afscheidshuis van Monuta Endedijk in Rouveen of in Kampen. Deze lijken op een uitvaartcentrum en bieden u de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Onze uitvaartcentra zijn erg ruim, hebben een warme en sfeervolle uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Ons uitvaartcentrum is voor iedereen toegankelijk. Ook wanneer Monuta het afscheid niet verzorgd of als iemand niet of elders verzekerd was.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Endedijk werkt samen met de volgende lokale partners
Ritueel begeleiders
Diverse ritueel begeleiders
Drager
Ferentes
Opruimingsdienst
Lotus ruimt op
Notaris
Diverse notarissen
Bloemist
Diverse bloemisten
Fotograaf
Nico Post
Steenhouwer
Diverse steenhouwers
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Endedijk?
U kunt terecht bij Monuta Endedijk voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Kampen, Zalk, ’s Heerenbroek, Wilsum, IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, de Zande, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Staphorst en Rouveen.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met mij via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan ik u meer vertellen over de mogelijkheden.