Monuta Endedijk – Voor een uitvaart in Kampen en Staphorst

Als uitvaartverzorger kom ik op het meest persoonlijke moment met u in contact: namelijk wanneer een dierbare komt te overlijden of is overleden. Vanaf dat moment ben ik er om alle praktische zaken rondom de uitvaart uit handen te nemen. Er komt namelijk in korte tijd veel op u af. U staat bijvoorbeeld voor de keuze of u voor een begrafenis of crematie kiest. En heeft u erover nagedacht of u de afscheidsdienst in de kerk wilt laten plaatsvinden of liever op een andere locatie? In deze moeilijke periode na het overlijden sta ik u bij en verzorg ik samen met u een passende uitvaart.

Luisterend oor

In de periode dat ik u bijsta, bied ik u graag een luisterend oor en ben u graag tot steun. De uitvaart moet uiteindelijk op een waardige manier plaatsvinden. Daarbij heb ik respect voor tradities en religies. Samen zorgen we voor een respectvol afscheid waarbij uw wensen en die van uw overleden dierbare centraal staan. Er is vaak meer mogelijk dan wordt gedacht.

Uitvaart in Kampen en Staphorst

Ik verzorg uitvaarten in de regio Kampen en Staphorst. Naast de gemeente Kampen en Staphorst kunt u bij mij terecht voor een uitvaart in de gemeente Zwartewaterland. Neem vrijblijvend contact met mij op voor het bespreken van de uitvaartmogelijkheden in uw regio of het vastleggen van uw uitvaartwensen. Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bereiken via 038 - 204 0308.