Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Open dag Monuta Landgraaf

Open dag
Monuta Landgraaf

Op zondag 30 juni, van 11.00 tot 15.00 uur, organiseert Monuta Landgraaf een open dag. Je bent van harte welkom aan het Stationsplein 67 in Landgraaf.

Onze locatie

In Landgraaf staat ons kleinschalige Afscheidshuis of ook wel Aafsjiedshoës , waar je in intieme sfeer afscheid kunt nemen van jouw dierbare.  Je kunt hier in onze 24-uurskamer rouwbezoeken organiseren,  wanneer jij dat wilt. Maar we kunnen hier ook een kleinschalige afscheidsdienst  verzorgen. 

Open over afscheid

De warme sfeer van het uitvaartcentrum draagt veel bij aan het open zijn over afscheid. Families voelen zich eerder thuis om in gesprek te gaan of blijven op de locatie waardoor het een gevoel van saamhorigheid creëert. Hierdoor wordt afscheid nemen bespreekbaarder. Mensen zijn welkom voor een ‘bakje of plakje troost'.

Afbeelding
Open dag Monuta Landgraaf

Programma
open dag

Op zaterdag 30 juni ben je tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom in ons uitvaartcentrum Monuta Landgraaf. Onze uitvaartverzorgers laten je graag ons pand en de faciliteiten zien tijdens een rondleiding. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder lees je meer over ons programma.

11.00 uurInloop
11.30 uurPresentatie: “Gaan zoals je bent”  door Mona Slob
11.45 uur Doorlopende rondleidingen in het Afscheidshuis
DoorlopendStands met informatie over de verschillende mogelijkheden  bij een uitvaart
15.00 uurEinde open dag

Meld je aan voor
de open dag

Je kunt je meteen aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wil je graag vrijblijvend jouw uitvaartwensen bespreken? Dan kun je dit op de open dag zelf aangeven door middel van het invullen van een formulier. 

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien je graag op 30 juni!

Aanhef
Wil je een check of jouw verzekering nog bij je wensen past?
Wil je een afspraak voor een kosteloos uitvaartwensengesprek?
CAPTCHA Deze vraag is bedoeld om spam op de website tegen te gaan.
5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.