Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 569 61 61

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 94 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

Frans Dhr Hermans
16-05-2024

prima uitvaart met vooral dank aan nicole kruizinga top medewerker. en ook als persoon een top vrouw danke nicole .

Lees meer

F.M. Hinnen
17-04-2024

Wij zijn als familie van de overledene erg te spreken over Dhr. Beuskens. Bijzonder mensgericht, wat na een overlijden erg belangrijk is. Nam alle tijd voor ons en niets was hem te veel. Klasse!!

Lees meer

Raphael
03-04-2024

Het was goed

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Landgraaf

Monuta Lindeman in Landgraaf regelt graag samen met u een uitvaart die bij u en uw overleden dierbare past. We zijn er als u ons nodig heeft. Bij Monuta kunt u uw eigen wensen aangeven. We helpen u om het afscheid te regelen zoals u het zelf graag wilt. Wij zijn er voor u. In de periode na het overlijden van uw dierbare ontzorgen wij u in de praktische zaken, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Onze lokale uitvaartverzorgers weten wat mogelijk is voor een uitvaart en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie in Landgraaf en omgeving. Uw uitvaartverzorger is altijd uw vaste aanspreekpunt en staat voor u klaar. Monuta Lindeman in Landgraaf zorgt voor een passende uitvaart, voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-landgraaf
Aafsjiedshoës
Stationsplein 67
6372 GR Landgraaf
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Guido Waltmans
Uitvaartverzorger

Guido

Waltmans

Lees meer over Guido

Image
Mona Slob
Uitvaartverzorger

Mona

Slob

Lees meer over Mona

Image
Monuta Landgraaf - Buitenzijde pand

Uitvaartcentrum in Landgraaf

Bent u op zoek naar een kleinschalig uitvaartcentrum in Landgraaf waar u afscheid kunt nemen van uw dierbare? In Landgraaf staat ons centraal gelegen Afscheidshuis aan het Stationsplein 67, ook wel bekend als het Aafsjiedshoës. Het afscheidshuis heeft voldoende parkeergelegenheid en ligt dichtbij het centrum van Schaesberg. In ons Aafsjiedshoës kunt u altijd terecht om uw overleden dierbare op te baren, rouwbezoeken te organiseren en afscheid te nemen. We beschikken over meerdere rouwkamers. U krijgt van deze kamer een eigen sleutel. Zo kunt u op ieder gewenst moment bij uw overleden dierbare zijn. 
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Landgraaf werkt lokaal met de volgende partners.
Bloemen
Bloemisterij Habets
Begraafplaats
Natuurbegraafplaats Eygelshoven
Uitvaartlocatie
Uitvaartlocatie Winselerhof
Begraafplaats
Begraafplaats Schifferheide
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Lindeman in Landgraaf?
U kunt terecht bij Monuta Lindeman in Landgraaf voor het regelen van een uitvaart in Landgraaf en omgeving.
Ik zoek een Monuta Lindeman uitvaartcentrum in Landgraaf, waar kan ik terecht?
Monuta Lindeman heeft in Landgraaf een Aafsjiedshoës, een kleinschalig uitvaartcentrum (afscheidshuis) waar u afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare in een huiselijke sfeer. U kunt in een van onze twee rouwkamers in alle rust en op uw tijd afscheid nemen van uw dierbare in de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Vanuit het Aafsjiedshoës kunt u vervolgens vertrekken naar een uitvaartcentrum, crematorium of andere uitvaartlocatie.