Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 569 61 61

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 36 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Ellen
19-06-2022

Vanaf melding overlijden tot uitvaart alles prima gecommuniceerd. Alle afspraken die in het gehele traject werden gemaakt, zijn nagekomen. Blij dat ikzelf ook een Monuta verzekering heb.

Lees meer

Elona
18-06-2022

De uitvaartverzorger Huub Beuskens was vanaf het begin heel vakkundig en betrokken. Ook goede adviezen. Ook regelmatig contact met mij over zaken die ik zelf nog moest regelen. Een reminder dat is fijn want je hebt al zoveel aan je hoofd.

Lees meer

Michel Banen
17-06-2022

Wanneer een dierbare plotseling overlijdt is er veel te regelen. Ik wist niet waar te beginnen. Met het eerste telefoontje naar Monuta werd alles in gang gezet en werd ik ronduit perfect begeleid. Het gedenkkaartje, de uitvaart zelf én de nazorg waren ronduit perfect.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Landgraaf

Monuta Lindeman in Landgraaf regelt graag samen met u een uitvaart die bij u en uw overleden dierbare past. We zijn er als u ons nodig heeft. Bij Monuta kunt u uw eigen wensen aangeven. We helpen u om het afscheid te regelen zoals u het zelf graag wilt. Wij zijn er voor u. In de periode na het overlijden van uw dierbare ontzorgen wij u in de praktische zaken, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Onze lokale uitvaartverzorgers weten wat mogelijk is voor een uitvaart en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie in Landgraaf en omgeving. Uw uitvaartverzorger is altijd uw vaste aanspreekpunt en staat voor u klaar. Monuta Lindeman in Landgraaf zorgt voor een passende uitvaart, voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-landgraaf
Aafsjiedshoës
Stationsplein 67
6372 GR Landgraaf
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Guido Waltmans
Uitvaartverzorger

Guido

Waltmans

Lees meer over Guido

Image
Mona Slob
Uitvaartverzorger

Mona

Slob

Lees meer over Mona

Image
Uitvaartcentrum Landgraaf Lindeman gebouw

Uitvaartcentrum in Landgraaf

Bent u op zoek naar een kleinschalig uitvaartcentrum in Landgraaf waar u afscheid kunt nemen van uw dierbare? In Landgraaf staat ons centraal gelegen Afscheidshuis aan het Stationsplein 67, ook wel bekend als het Aafsjiedshoës. Het afscheidshuis heeft voldoende parkeergelegenheid en ligt dichtbij het centrum van Schaesberg. In ons Aafsjiedshoës kunt u altijd terecht om uw overleden dierbare op te baren, rouwbezoeken te organiseren en afscheid te nemen. We beschikken over meerdere rouwkamers. U krijgt van deze kamer een eigen sleutel. Zo kunt u op ieder gewenst moment bij uw overleden dierbare zijn. 
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Landgraaf werkt lokaal met de volgende partners.
Bloemen
Bloemisterij Habets
Begraafplaats
Natuurbegraafplaats Eygelshoven
Uitvaartlocatie
Uitvaartlocatie Winselerhof
Begraafplaats
Begraafplaats Schifferheide
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Lindeman in Landgraaf?
U kunt terecht bij Monuta Lindeman in Landgraaf voor het regelen van een uitvaart in Landgraaf en omgeving.
Ik zoek een Monuta Lindeman uitvaartcentrum in Landgraaf, waar kan ik terecht?
Monuta Lindeman heeft in Landgraaf een Aafsjiedshoës, een kleinschalig uitvaartcentrum (afscheidshuis) waar u afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare in een huiselijke sfeer. U kunt in een van onze twee rouwkamers in alle rust en op uw tijd afscheid nemen van uw dierbare in de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Vanuit het Aafsjiedshoës kunt u vervolgens vertrekken naar een uitvaartcentrum, crematorium of andere uitvaartlocatie.