Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
CakeTalk header

Wat kunt u
nu al regelen?

CakeTalk
Wat kunt u zelf regelen?

In de videoserie, CakeTalk, beantwoorden klantenservicemedewerker, Ellen, en uitvaartverzorger, Tommy, vragen die we vaak krijgen van klanten. In elke aflevering staat er één vraag centraal.  Bekijk hiernaast de nieuwste aflevering.

Het klinkt misschien als een gekke vraag; wat kunt u nu al regelen voor uw eigen uitvaart? Maar zoals de uitdrukking zegt: de dood komt vaak als een dief in de nacht. Niemand weet wanneer het zijn of haar tijd is. Natuurlijk hopen en gunnen we iedereen een lang en gezond leven, maar dat is geen reden om het gesprek over uw afscheid uit te stellen. Daarom geven  Ellen en Tommy u handige tips om uw afscheid nu alvast voor te bereiden.

Zelf uw wensen
vastleggen of bespreken

Onze eigen uitvaart is niet een onderwerp waar we elke dag bij stilstaan.  Toch is het belangrijk om dit een keer te doen. Dit geeft namelijk duidelijkheid voor later. Voor uzelf en uw dierbaren. Het mooie is dat u bepaalt wanneer en hoe u dat wenst te doen. Het zijn immers uw wensen. U zou het kunnen bespreken met uw geliefden. U kunt het uitschrijven in een boekje, online registreren of vastleggen bij de notaris in uw testament. Hoe u het ook wenst,  u heeft de controle.  En bent u er al aan toe? Dan helpen we u daar graag bij.