Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
De wens van Yasmin

De wens
van Yasmin

Lieve Yasmin,

Ik wil je nogmaals bedanken voor je openheid en je wens voor de voogdij van je zoontje. Ik heb deze brief voor je geschreven, waarmee je jouw wens aan je vriendin kunt voorleggen.

Ik wens je veel steun en ik hoop dat ze ‘ja’ zegt!

Briefschrijver Suzan

De brief
voor Yasmin

Lieve vriendin,

Je zegt vaak voor de grap dat Savere naar jou gaat als ik er niet meer ben. Met deze brief wil ik dit heel graag officieel aan je vragen.

Ik denk niet vaak na over de dood, maar ik wil er wel graag even bij stilstaan. Zeker omdat ik een alleenstaande moeder ben. Want wat als ik er niet meer ben, waar gaat Savere dan naartoe?

Zoals je weet is mijn moeder nummer één voor de voogdij. Zij neemt de zorg op zich als ik kom te overlijden. Maar ze is al op leeftijd. Ik wens voor Savere dat hij goed wordt verzorgd en er altijd iemand voor hem zal zijn die hem opvangt.

Mijn moeder vindt het daarom ook goed als ze de voogdij zou delen met iemand anders. En dat ben jij voor mij. Mijn lieve vriendin.

Savere ziet jou als zijn tweede mama. En ik zie jou als mijn beste vervangster voor hem. Ik vertrouw erop dat jij goed voor hem zorgt, ik weet dat jij dat goed kan en met liefde zal doen. Daarom wil ik jou vragen om er voor hem te zijn als ik overlijd.

Als je dat wil, zet ik jou graag in mijn testament als gedeelde voogd naast mijn moeder. Dat zou mij veel rust geven en de zekerheid dat er goed voor Savere gezorgd wordt. De praktische zaken regelen we natuurlijk goed, zodat je daar geen zorgen over hebt.

Wil je er voor mij en voor hem zijn?

Liefs, Yasmin

Lieve Yasmin,

Ik wil je nogmaals bedanken voor je openheid en je wens voor de voogdij van je zoontje. Ik heb deze brief voor je geschreven, waarmee je jouw wens aan je vriendin kunt voorleggen.

Ik wens je veel steun en ik hoop dat ze ‘ja’ zegt!

Briefschrijver Suzan

De brief
voor Yasmin

Lieve vriendin,

Je zegt vaak voor de grap dat Savere naar jou gaat als ik er niet meer ben. Met deze brief wil ik dit heel graag officieel aan je vragen.

Ik denk niet vaak na over de dood, maar ik wil er wel graag even bij stilstaan. Zeker omdat ik een alleenstaande moeder ben. Want wat als ik er niet meer ben, waar gaat Savere dan naartoe?

Zoals je weet is mijn moeder nummer één voor de voogdij. Zij neemt de zorg op zich als ik kom te overlijden. Maar ze is al op leeftijd. Ik wens voor Savere dat hij goed wordt verzorgd en er altijd iemand voor hem zal zijn die hem opvangt.

Mijn moeder vindt het daarom ook goed als ze de voogdij zou delen met iemand anders. En dat ben jij voor mij. Mijn lieve vriendin.

Savere ziet jou als zijn tweede mama. En ik zie jou als mijn beste vervangster voor hem. Ik vertrouw erop dat jij goed voor hem zorgt, ik weet dat jij dat goed kan en met liefde zal doen. Daarom wil ik jou vragen om er voor hem te zijn als ik overlijd.

Als je dat wil, zet ik jou graag in mijn testament als gedeelde voogd naast mijn moeder. Dat zou mij veel rust geven en de zekerheid dat er goed voor Savere gezorgd wordt. De praktische zaken regelen we natuurlijk goed, zodat je daar geen zorgen over hebt.

Wil je er voor mij en voor hem zijn?

Liefs, Yasmin