Monuta Helpt_home

Monuta Helpt

Vanwege de coronacrisis is het tijdelijk niet mogelijk om een nieuwe aanvraag voor een donatie in te sturen. Hierdoor komen de derde en vierde ronde van dit jaar te vervallen. Op dit moment gaat alle aandacht van onze ambassadeurs en medewerkers uit naar onze dienstverlening rondom een uitvaart. Het is wel mogelijk om via ons contactformulier een waakmand aan te vragen. Wij houden u op deze pagina op de hoogte. 

Monuta heeft als missie ‘voor iedereen een afscheid met een goed gevoel’. Monuta Helpt sluit hierop aan door lokale initiatieven en projecten te steunen die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na het afscheid van een dierbare. 

Projecten die een bijdrage krijgen van Monuta Helpt richten zich op ouderenzorg, palliatieve zorg, mantelzorg en zorg voor nabestaanden. Zo ondersteunen wij bij het opleiden van vrijwilligers van hospices en mantelzorgorganisatie en dragen we bij aan herdenkingsprojecten, zoals bijeenkomsten, herinneringsmonumenten of lotgenotencontact. Bekijk hier meer voorbeelden van projecten die we hebben ondersteund of lees meer over de voorwaarden waaraan een project moet voldoen.

Monuta ambassadeurs

Wilt u een donatie aanvragen voor een project? Of praktische hulp nodig? U kunt uw aanvraag indienen samen met een ambassadeur van Monuta Helpt (medewerkers en franchisenemers van Monuta en samenwerkende assurantietussenpersonen). Neem hiervoor contact op met een Monuta-vestiging bij u in de buurt. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Naar contactformulier