Monuta Helpt_home

Monuta Helpt

Monuta heeft als missie ‘voor iedereen een afscheid met een goed gevoel’. Monuta Helpt sluit hierop aan door lokale initiatieven en projecten te steunen die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na het afscheid van een dierbare. 

Projecten die een bijdrage krijgen van Monuta Helpt richten zich op ouderenzorg, palliatieve zorg, mantelzorg en zorg voor nabestaanden. Zo ondersteunen wij bij het opleiden van vrijwilligers van hospices en mantelzorgorganisatie en dragen we bij aan herdenkingsprojecten, zoals bijeenkomsten, herinneringsmonumenten of lotgenotencontact. Bekijk hier meer voorbeelden van projecten die we hebben ondersteund of lees meer over de voorwaarden waaraan een project moet voldoen.

Ook praktische hulp

Naast het geven van financiële steun, steken we ook zelf de handen uit de mouwen. De medewerkers van Monuta verruilen namelijk één dag per jaar hun werkplek om zich ook buiten Monuta in te zetten voor een lokaal initiatief. Denk aan het opknappen van de tuin van een hospice of hulpbehoevende ouderen begeleiden bij een dagje uit.

Monuta ambassadeurs

Wilt u een donatie aanvragen voor een project? Of praktische hulp nodig? U kunt uw aanvraag indienen samen met een ambassadeur van Monuta Helpt (medewerkers en franchisenemers van Monuta en samenwerkende assurantietussenpersonen). Neem hiervoor contact op met een Monuta-vestiging bij u in de buurt. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Naar contactformulier     Aanvraag indienen