Overslaan en naar de inhoud gaan

Ilse van den Bosch nieuwe CFRO Monuta

Afbeelding
foto van CFRO Ilse van den Bosch

maandag 11 januari 2021

Ilse van den Bosch (51) is per 1 januari 2021 officieel benoemd tot Directeur Financiën en Risicomanagement bij Monuta Holding N.V. Zij volgt hiermee Carlo Elsinghorst op die in 2016 aantrad als financieel bestuurder. 

In haar vorige functie was Van den Bosch CFRO bij Lifetri Groep. In de meer dan twintig jaar dat zij actief is in de verzekerings- en pensioenbranche, heeft ze verschillende finance- en risk functies vervuld. Zo was ze onder andere ook CFRO voor het segment Leven van a.s.r. en heeft zij vijf jaar de rol van Directeur Finance & Control vervuld bij PGGM.

“Met Ilse versterken we ons directieteam met een brede professional die zowel voor ons verzekeringsbedrijf als voor ons uitvaartbedrijf haar toegevoegde waarde kan laten zien. We kijken er naar uit om samen met haar dóór te gaan op de ingezette koers van Monuta. Ilse brengt een open en transparante manier van werken met zich mee die goed past binnen Monuta. We zijn er van overtuigd dat ze met haar ruime kennis en ervaring van de markt én van financieel- en risicomanagement, een waardevolle aanvulling is binnen ons team,” zegt Quinten Fraai, directievoorzitter van Monuta.

Van den Bosch is bij Monuta verantwoordelijk voor finance, control, actuariaat, beleggingen en risk & compliance management. De aanstelling van Van den Bosch is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank (DNB).