Monuta nieuwe hoofdsponsor Apeldoornse Kanaalconcerten

Vanaf dit jaar mag Monuta zich trotse hoofdsponsor van de Kanaalconcerten noemen. Bij het jaarlijks evenement, dat dit jaar haar tienjarig jubileum viert, worden bezoekers getrakteerd op klassieke en lichte popmuziek vanaf diverse podia op en langs het kanaal in Apeldoorn. De Kanaalconcerten heeft de uitvaartverzorger en -verzekeraar voor drie jaar aan zich weten te binden.

Gert-Hein de Heer, directievoorzitter van Monuta: “De Kanaalconcerten zijn uitgegroeid tot een begrip in Apeldoorn, maar ook daarbuiten. Er komen bezoekers uit het hele land naar onze mooie gemeente. En ook al heeft Monuta tegenwoordig vestigingen door het hele land, onze roots liggen stevig verankerd hier in Apeldoorn. Onze organisatie is echt onderdeel van de samenleving. Wij zijn daarom ook heel trots dat Monuta het mede mogelijk kan maken dat mensen ook de komende jaren kunnen genieten van muziek en cultuur tijdens dit prachtige evenement. Op deze manier doen we iets terug voor de gastvrijheid die de Apeldoorners ons bieden.”

De Kanaalconcerten vinden dit jaar plaats op 28 en 29 augustus. Tijdens deze tiende editie zullen onder andere Frank Boeijen en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht samen met Ellen ten Damme optreden. Het evenement is gratis toegankelijk.