Samen Herinneren

Samen Herinneren

Wie wilt u herdenken op 2 november?

Namen leven voort

Op 2 november organiseert Monuta de online herdenkingsavond 'Samen Herinneren'. Op die dag kunt u de naam van een overleden dierbare laten voorlezen en daardoor laten voortleven.

Herinner samen met andere nabestaanden online uw dierbare.

Meld u aan

Verhalen over dierbaren uit 12 provincies

Achter iedere naam van een overleden dierbare schuilt een bijzonder en persoonlijk verhaal. In de dagen voor de namenlezing op 2 november zal Leontien van Moorsel door middel van persoonlijke gesprekken 12 verhalen ophalen. 

1.000 kilometer door heel Nederland

Voormalig Nederlands, olympisch én wereldkampioen Leontien van Moorsel fietst van 19 oktober tot en met 2 november een tocht van meer dan 1.000 kilometer. Een tocht die door alle provincies gaat en dagelijks start en aankomt in één van de 100 locaties van Monuta in Nederland. 

Tijdens haar fietstocht, waarin ook een aantal Monuta medewerkers meefietsen, haalt Leontien in elke provincie een naam én verhaal op van een overleden dierbare. De namen van deze dierbaren worden voorgelezen tijdens 'Samen Herinneren' op 2 november en via deze pagina delen wij de 12 bijzondere verhalen met u.

Samen Herinneren

Herinner samen met andere nabestaanden op maandag 2 november 2020 uw overleden dierbare tijdens de online herdenkingsbijeenkomst 'Samen Herinneren'. De naam van een overleden dierbare die er niet meer is, roept vaak mooie en warme herinneringen op. Vooral als u die naam hoort of uitspreekt. Daarom organiseert Monuta op 2 november 'Samen Herinneren'. Op die dag kunt u de naam van een overleden dierbare laten voorlezen en daarmee laten voortleven.

Bijzondere avond met Trijntje Oosterhuis

2 november belooft een bijzondere avond te worden. Een avond met herinneringen, muziek en licht. U wordt online ontvangen in een Monuta-vestiging in uw regio. We blikken kort terug op de fietstocht van Leontien van Moorsel. Zij start op 19 oktober om namen en verhalen van overleden dierbaren door het hele land op te halen. Daarna verzorgt Trijntje Oosterhuis een exclusief optreden, waarna de namenlezing door Anita Witzier start. We sluiten de avond af met een unieke lichtshow vanaf de Veluwe. 

Meld u op tijd aan

U kunt zich voor deze bijzondere bijeenkomst aanmelden via dit formulier. Op dit formulier kunt u ook de naam van uw dierbare opgeven, die u wilt laten voorlezen. Aanmelden voor de namenlezing tijdens de herdenkingsavond kan tot uiterlijk 26 oktober.
 

Direct aanmelden

Marie-José praat met Leontien van Moorsel over het afscheid van haar moeder. Lees het blog voor haar volledige verhaal.

Lees blog

Moeder Gerda en dochter Marileen praten met Leontien van Moorsel over het afscheid van vader Piet. Lees het blog voor haar volledige verhaal.

Lees blog

Dora praat met Leontien van Moorsel over het afscheid van moeder Jans. Lees het blog voor haar volledige verhaal.

Lees blog

Joyce en Michel praten met Leontien van Moorsel over het afscheid van hun dochter Larissa. Lees het blog voor hun volledige verhaal.

Lees blog