Samen Herinneren

Wie wil jij herdenken? Op 2 november organiseert Monuta voor iedereen de gratis online herdenkingsavond ‘Samen Herinneren’, met o.a. een exclusief optreden van Trijntje Oosterhuis en namenlezing door Anita Witzier.

Weer samen

Meneer en mevrouw Smit trouwden 60 jaar geleden als jeugdliefdes. Het kleine maar hechte gezin bestond uit vader, moeder, zoon en dochter. Kees en Rietje werkten altijd hard om het gezin te kunnen onderhouden.

Love me tender

Als uitvaartverzorger kom ik bij verschillende mensen thuis. En iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Zo ook deze keer. Ik kom aan bij een kleine flat. Het eerste wat me opvalt is de deurmat in de vorm van een gitaar.

Kleurig en fleurig

Wanneer ik de familie Van Santen voor het eerst ontmoet, voel ik gelijk de warmte van dit hechte gezin. Eenmaal binnen valt mijn oog op het behang aan de muur. Het is kleurrijk, druk en vol met bloemen en vogels. Dat dit geen ‘standaard’ uitvaart wordt, merk ik meteen.

Dag vlinder

“Guido, we hebben je hulp nodig.” Het blijft even stil aan de andere kant van de lijn. Ook al is het een tijd geleden, ik hoor meteen dat het Stephanie is. Het klinkt niet goed. “Onze zoon Tim is overleden.”