Overslaan en naar de inhoud gaan

Over onze faciliteiten

Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken
Image
Monuta Cereshof aula
Image
Monuta Cereshof aula
Image
Monuta Cereshof aula

Aula en koffiekamer

In de aula kunt u terecht voor afscheidsdiensten en condoleances. U kunt elke gelegenheid naar eigen wens vormgeven. Er zijn verschillende mogelijkheden voor catering en de invulling van een plechtigheid. Denkt u aan livemuziek, sprekers of eigen rituelen. De aula heeft een capaciteit van 300 personen waarvan 140 zitplaatsen. Daarnaast biedt de aula de mogelijkheid tot het tonen van foto's en videobeelden. Ook is het mogelijk om de dienst in beeld en geluid op te laten nemen of te laten streamen. In de aula van Cereshof is tevens een orgel aanwezig, een draadloze microfoon en een ringleiding voor slechthorenden. De aula is rolstoelvriendelijk.  In de koffiekamer is er ruimte voor 100 zitplaatsen en tevens ruime cateringmogelijkheden. U heeft hier ook mogelijkheden voor achtergrondmuziek en/of een fotopresentatie te laten zien. De koffiekamer is ook geschikt voor condoleances op een avond voorafgaand aan de uitvaart.

Image
Cereshof familiekamer
Image
Cereshof familiekamer
Image
Cereshof familiekamer

Familiekamer

Voor aanvang van de plechtigheid kunt u met de familie bij elkaar komen in de familiekamer. Hier kunt u zij zich in alle rust voorbereiden op de afscheidsdienst en met elkaar een kopje koffie, thee of frisdrank drinken.

Image
Monuta Cereshof Rouwkamer
Image
Monuta Cereshof Rouwkamer

Rouwkamers

Het uitvaartcentrum beschikt over vier 24-uurs rouwkamers. U ontvangt een sleutel waarmee u toegang heeft tot de kamer. Zo kunt u op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn. Bovendien mag u de kamer op een persoonlijke manier inrichten. Met foto's of andere dierbare spullen. Bij de 24-uurskamer kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten die aanwezig zijn, zoals de keuken en toiletruimte.